Părinte, reţinut de poliţişti după ce a intrat în şcoală şi a bătut un elev

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Ciurea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 9 martie a.c., în urma unui conflict dintre doi elevi de la o şcoală din comuna Ciurea, tatăl unuia dintre aceştia ar fi pătruns în unitatea de învăţământ, iar ulterior într-o sală de clasă şi l-ar fi lovit pe celălalt elev.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 22 martie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/iasi-parinte-retinut-de-politisti-dupa-ce-a-intrat-in-scoala-si-a-batut-un-elev–282893.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ