spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Parlamentar de cacaina (video)

- Advertisement -

UITE CINE NE REPREZINTA LA BUCURESTI!

MÂRLÃNIE… Bãdãranul deputat Solomon, în Parlamentul României, la adresa presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase: “Doamnã, finalizez cum mã rugati dvs”!

FRUSTRAT… Deputatul PSD de Bârlad, Adrian Solomon, continuã seria de scamatorii în Parlament, spre amuzamentul unor personaje de aceeasi facturã ca dânsul. Ultima ispravã a bârlãdeanului s-a consumat în urmã cu douã seri, la o sedintã a Camerei Deputatilor, unde se discuta pe tema vârstei de pensionare la femei si bãrbati. Dupã ce, întreaga zi, sfidase autoritatea presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, cu replici golãnesti, seara, Adrian Solomon s-a gândit sã-si dea si “doctoratul”. Lider al grupului de deputati PSD în Camerã, Solomon a aruncat câteva replici mârlãnesti, la solicitarea presedintelui Camerei Deputatilor de a finaliza luarea de pozitie, cu o expresie greu de acceptat la nivelul unui parlamentar: “Doamnã, finalizez cum mã rugati dvs”.

Seara de miercuri a reprezentat pentru deputatul Solomon explozia frustrãrilor sexuale acumulate în cei doi ani de când stã mai mult pe la Bucuresti. Omul, care a fãcut o pasiune, probabil, pentru presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a gândit cã ar putea jongla cu câteva expresii mai deocheate, la limita cea mai de jos a exprimãrii. Profitând de functia de lider al grupului parlamentar PSD în Camera Deputatilor, Solomon si-a croit drum spre microfon toatã ziua, aruncând cu cuvinte si expresii de mahala spre presedinta Anastase. Încã de pe la prânz, deputatul bârlãdean a început sã vorbeascã aiurea, fãcând-o pe sefa Camerei sã spunã: “Aveti un talent sã jigniti un plen întreg, nici nu mã mirã”. Ca un cocos în cãlduri, impertinent si plin de sine, deputatul a ajuns pe la ora 21.00 sã vorbeascã în dodii si fãrã legãturã cu subiectul. Roberta Anastase a încercat sã-i cearã sã respecte normele parlamentare, legate de luãrile de cuvânt. Ce a iesit? Vã punem la dispozitie transcrierea dialogului purtat de Solomon cu presedinta Camerei.

Roberta Anastase: Am sã vã rog sã finalizati. Au trecut douã minute.

Adrian Solomon: Doamnã, finalizez cum mã rugati dvs.

Roberta Anastase: Domnu’ Solomon, cred cã ajung bãdãrãniile dvs. pe ziua de azi.

Adrian Solomon: Eu as vrea sã închei printr-o singurã… Eu nu stiu care e mai bãdãran dintre noi, dacã mã tot întrerupeti, de câte ori vin aici.

Roberta Anastase: Vã multumesc, domnule deputat.

Scârbitã de exprimarea parlamentarului bârlãdean, Roberta Anastase i-a închis acestuia microfonul, ceea ce l-a fãcut pe Solomon sã turbeze. A încercat sã mai spunã ceva, s-a întors spre fotoliul Robertei Anastase si a plecat de la tribunã.

A fost fluierat copios de mai toti parlamentarii

Fãrã îndoialã, afirmatia lui Solomon din seara de miercuri se va înscrie în galeria celor mai vulgare replici auzite vreodatã de la tribuna Parlamentului României. Mai grav, atitudinea sfidãtoare a profesorasului de provincie, ajuns mare parlamentar în Bucuresti, va costa si imaginea judetului Vaslui, si-asa destul de sifonatã de violentele si sãrãcia care existã aici la tot pasul. Unii dintre colegii deputatului spun cã, atunci când a coborât de la tribunã, deputatul Solomon a fost fluierat si huduit copios de restul parlamentarilor. “Rusine!”, au strigat deputati de la mai multe formatiuni politice. Mândru de fapta sa, sfidându-i pe toti, Solomon a mers cu pieptul înainte prin salã, crezând cã a fãcut o glumã în cancelaria scolii, cu vreo colegã.

“Este necomentabilã o astfel de expresie”

“Indiferent cine este parlamentarul respectiv, nu se fac astfel de afirmatii de la tribuna Parlamentului. Astfel de argumente afecteazã imaginea acestei institutii. În ceea ce-l priveste pe dl. deputat Solomon, am fost întotdeauna alãturi si sunt de acord cu argumentele sale în lupta politicã, însã nu se poate sã vorbesti asa unei femei. Cum sã scapi o asemenea expresie la Camera Deputatilor? E necomentabil. Cred cã tineretea poate fi o scuzã, însã nu sunt de acord cu asemenea exprimare” – Gabriela Cretu, fost europarlamentar de Vaslui

“A vrut sã-si demonstreze bãrbãtia, dar a gresit adversarul”

“Dacã as putea, mi-as cere eu scuze doamnei Roberta Anastase fatã de gestul dlui Solomon. Este inadmisibil ca un profesor, cum este deputatul Solomon, care are demnitatea de deputat al României, sã jigneascã în asemenea mod o femeie, indiferent cã aceastã femeie se numeste Roberta Anastase sau altfel. Dacã are o problemã în a-si demonstra bãrbãtia, atunci acest domn deputat si-a gresit adversarul. Nu asa se comportã un deputat, un bãrbat, cu femeile din jurul sãu, trebuie respectate. Ne face de rusine judetul, cu un astfel de gest” – deputat Dan Marian, presedinte PDL Vaslui

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.