17.7 C
Vaslui
16-mai-2022

Partidul Vadimist Român, o nouă formaţiune politică. Când va fi lansat

Lidia Vadim Tudor, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a anunţat fondarea unui nou partid în România. Denumirea acestuia este Partidul Vadimist Român şi va fi lansat oficial în primăvara anului 2022.

„Încă de acum doi ani, am anunțat, în modul cel mai politicos posibil, că drumurile Revistei România Mare și ale Partidului România Mare s-au separat. A fost o decizie unilaterală, dar agreată de către toți cei care au fost convinși că pozițiile celor două părți sunt ireconciliabile. Și a fost liniște pe ambele maluri ale canalelor informaționale care ne separau. Chiar dacă mulți dintre cititorii revistei încă văd o viitoare împăcare, aceasta nu va exista, cu atât mai puțin în prezent, când cele două aripi ale PRM dovedesc o totală desprindere de realitate și, mai grav, de valorile pe care Corneliu Vadim Tudor le-a promovat timp de mai bine de două decenii”, a transmis Lidia Vadim Tudor.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a fondat partidul Alianţa pentru Patrie

Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat, a anunțat în prima sa intervenție publică după ce a fost liberat condiționat fondarea partidului Alianța pentru Patrie, la inițiativa lui Codrin Ștefănescu. …https://www.bzi.ro/partidul-vadimist-roman-o-noua-formatiune-politica-cand-va-fi-lansat-4278943?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here