Patron de firmă snopit în bătaie de interlopii care terorizează un oraș întreg. Sunt rude cu clanul Pian şi cu cântărețul Florin Salam

Un oraș din Teleroman este sub teroarea unui clan de interlopi. Aceștia fac tot ce îşi doresc în oraș iar oamenii legii nu prea intervin. Vorbim despre clanul interlop Buse care îşi are domiciliul în Roșiorii de Vede. De exemplu, pe data de 23 decembrie 2020 administratorul unui salon de frizerie a fost bătut de unul dintre liderii clanului pe motiv că nu mai poată să tundă.

Incidentul s-a produs în orașul Roșiorii de vede, iar interlopii sunt rude cu celebrul clan Pian din București dar şi cu Florin Salam. Aceştia sunt cunoscuţi în oraș pentru fapte de cămătărie dar şi pentru multe infracţiuni cu violență.

Un clan interlop snopește în bătaie un patron de frizerie

Incidentul a avut loc pe data de 23 decembrie şi a pornit de la faptul că, doi membri din clan au fost refuzaţi. Concret, aceştia au făcut rezervare la salon dar au ajuns prea târziu, la închiderea localului cu pricina. Supăraţi că frizerul le-a spus că nu mai poate să îi tundă, aceștia au sărit la bătaie. Conform gândul.ro, interlopii sunt percepuţi de locuitorii din Roșiori drept oameni care au o situație bună financiară, cu palate și mașini de lux dar și cu trecere prin ochii organelor legale. Unul dintre membri ar fi un fin de-a interpretului de muzică lăutărească Florin Salam.

Administratorul locaţiei, Alin Eremia a explicat sursei citate despre faptul că doi dintre membrii grupării se programaseră la tuns, însă nu au venit la ora stabilită, ci aproape de ora închiderii. După ce li s-a explicat că au ajuns prea târziu, aceștia au devenit agresivi și au început să-i lovească pe reprezentanții localului.

Alin Eremia a spart, cu capul, geamul locației

Cum se poate vedea și în imaginile intrate în posesia jurnaliştilor, Alin Eremia a spart, cu capul, geamul locaţiei. Se pare că a avut loc un schimb de lovituri iar după cei doi clienţi au plecat, la faţa locului şi-a făcut apariţia unul dintre membrii clanului menţionat mai sus. Acesta i-a aplicat o lovitură în zona feței, iar Alin a căzut spărgând geamul cu capul. ,…https://www.bzi.ro/patron-de-firma-snopit-in-bataie-de-interlopii-care-terorizeaza-un-oras-intreg-sunt-rude-cu-clanul-pian-si-florin-salam-video-4106289?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ