Patronul care si-a violat fiica, trimis de procuror în judecatã!

LA PUSCÃRIE…Instanta Judecãtoriei Bârlad va decide ce pedeapsã meritã patronul incestuos de la Bârlad, care si-a abuzat timp de doi ani fiica în vârstã de 15 ani. Pe 10 august, dosarul acestuia a intrat pe rolul Judecãtoriei Bârlad, urmând a se stabili primul termen de judecatã. Ieri, instanta bârlãdeanã a prelungit mandatul de arestare preventivã, pentru tatãl monstru, care si-a abuzat sexual fiica de la vârsta de 13 ani! Individul, om de afaceri în Bârlad, în ciuda statutului social si a posibilitãtilor sale materiale, a ales sã-si violeze timp de doi ani propriul copil. Descoperirea medicului legist a fost însã cu adevãrat socantã: desi abuzatã de zeci de ori, fata a rãmas totusi virginã! Monstrul îsi supunea fiica la perversiuni sexuale greu de închipuit!

Afaceristul bârlãdean care si-a violat fiica timp de doi ani, a fost trimis de procuror în fata judecãtorilor, care urmeazã sã-l judece pentru îngrozitoarea sa faptã. Ieri, instanta a prelugit cu încã 30 de zile mandatul de arestare preventivã a violatorului.

„Constatã legalitatea si temeinicia mãsurii preventive a arestului preventiv dispusã fatã de inculpatul I.V., aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Retinere si Arestare preventivã al IPJ Vaslui, arestat în baza mandatului de arestare preventivã emis de Judecãtoria Bârlad, trimis în judecatã prin rechizitoriul emis la data de 10.08.2020 de Pachetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad pentru sãvârsirea infractiunii de viol. Mentine mãsura arestãrii preventive a inculpatului I.V.”, este decizia instantei bârlãdene.

Vã reamintim cã apucãturile bolnave ale patronului din Bârlad, V.I., de 43 de ani, reflectate în dosarul aflat acum pe rolul Judecãtoriei Bârlad, depãsesc orice imaginatie!! Cine si-ar fi închipuit cã un om de afaceri, cu posibilitãti materiale, destul de tânãr, prezentabil si cu o sotie foarte frumoasã, ar fi în stare sã-si siluiascã propria fiicã, un copil de numai 13 ani, la data când a început cosmarul! Bãrbatul, de 43 de ani, din Bârlad, care detine o societate comercialã, a început sã-si abuzeze sexual propriul copil încã de acum doi ani! Copila nu a spus nimãnui, de teamã sã nu fie omorâtã, mai ales cã tatãl a amenintat-o de mai multe ori cã o va omorî atât pe ea, cât si pe mama sa, dacã va dezvãlui cele petrecute, iar el se va sinucide. De altfel, mama fetei a sesizat în comportamentul tatãlui ceva suspect, iar pe 19 mai a gãsit în telefonul sotului mesaje agresive, de amentare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fatã, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla, precizând cã era îngrozitã de amenintãrile tatãlui si credea cã nu mai are scãpare! Mai mult, ca sã-si satisfacã poftele bolnave, tatãl incestuos a recurs la metode incredibile: îi punea sotiei somnifere în apã sau mâncare, iar pe timpul noptii mergea în camera fiicei sale si o supunea la perversiuni greu de reprodus! Medicul legist a constatat cã fata era virginã, iar relatiile cu tatãl sãu erau practic perversiuni îngrozitoare, greu de reprodus! Mesajele primite de la tatã erau si ele foarte alarmante, menite sã o înspãimânte pe biata copilã, care de la 13 ani s-a temut sã nu-i fie omorâtã mama, ori ea, iar tatãl sã se spânzure, asa dupã cum era “anuntatã” prin acele SMS-uri. Imediat dupã ce a fost chematã politia, atât el cât si fata – la ordinul sãu, au sters mesajele din telefoane, dar acestea au fost recuperate la perchezitia electronicã fãcutã în timpul cercetãrilor!

Individul care nu meritã numele de tatã, riscã acum o pedeapsã cu închisoarea între 5 si 12 ani, conform Codului Penal.
NICIUN COMENTARIU