Patru membri ai unei familii au fost găsiţi decedaţi în locuinţă. Un adolescent de 13 ani, aflat în plasament, printre victime

Tragedie într-o localitate din Olt. Un bărbat, două femei şi un adolescent, membri ai aceleiaşi familii, au fost găsiţi decedaţi în locuinţă.

Vecinii unei familii din localitatea Baldovineşti au sesizat prin 112, marţi, 8 decembrie 2020, faptul că nu se poate lua legătura cu aceştia. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit un bărbat şi o femeie de 52 ani, soţ şi soţie, dar şi o altă femeie, soacra bărbatului, şi un adolescent de 13 ani, decedaţi. Femeia de 52 ani a fost găsită în baie, iar celelalte persoane, în pat, într-o cameră alăturată. Băiatul de 13 ani, aflat în sistemul de protecţie, era îngrijit de familie în plasament. „Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavrele nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal si se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Citeste mai mult: adev.ro/ql2e8r
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ