Patru poliţişti italieni au fost bătuţi crunt de un tânăr român. „Un pachet de nervi, era greu să-l opreşti”

Un tânăr român a bătut patru polițiști care au intervenit într-o gară din localitatea italiană Minturno, după ce românul, alături de alți doi bărbați, au fost reclamați că înșelau oamenii aflați acolo, relatează Adevărul.

Polițiștii au intervenit după ce trei români au fost reclamați de martori. La vederea oamenilor legii, doi dintre cei trei români au fugit, însă cel de-al treilea i-a atacat cu brutalitate pe poliţişti, scrie Libero Quotidiano. „A trimis patru poliţişti la spital. Agenții au reușit să-l oprească după o lungă perioadă de timp, iar în luptă a fost rănit de român şi un profesor care se afla în același tren” a declarat Andrea Cecchini, secretarul general al sindicatului de poliție Celere. „Ar fi trebuit să fie o acţiune a poliţiei în urma unui apel privind o extorcare, dar s-a transformat într-un masacru. Într-o clipă, trecem de la teama de tribunal la certitudinea spitalului”, a spus Andrea Cecchini. Reprezentantul poliţiştilor acuză legislaţia care nu le permite poliţiştilor să reacţioneze ferm şi să folosească armele din dotare. „Cum să răspunzi celor care folosesc violenţa împotriva ta, reprezentant al forţelor de ordine? Cu siguranţă, cu forţă, cu forţa care ne-a fost recunoscută, dar pe care nu ni se permite să o folosim, cu justificarea apărării legitime. Trebuie să mulţumim politicii şi instituţiilor pentru că patru poliţişti au ajuns la spital”, a punctat Cecchini.
Citeşte întreaga ştire: Patru poliţişti italieni au fost bătuţi crunt de un tânăr român. „Un pachet de nervi, era greu să-l opreşti”

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ