0.6 C
Vaslui
06-dec.-2022

Pepe a câștigat prima bătălie la tribunal. Raluca Pastramă suferă după decizia luată

- Advertisement -
Pepe a câștigat prima bătălie de la tribunal în scandalul pornit cu mama copiiilor săi. Magistrații au decis că Raluca Pastramă mai are de muncit pentru a câștiga procesul.
Pepe a câștigat prima bătălie la tribunal
Pepe a câștigat prima bătălie dusă în instanță cu Raluca Pastramă pentru averea pe care o au de împărțit. Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea pornită împotriva soțului său în legătură cu anularea ghotărârii AGA de la firma carea dministrează grădinița pe care soția artistului o conduce.
Astfel, din mariajul celor doi au rămas bunuri de sute de mii de euro pe cre cei doi le aveau pe firmă și care sunt disputate la partaj, în momentul respectiv.

,,Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței’, se arată în hotărârea instanței, scrie wowbiz.ro.

Ambii soți sunt acționari la firma deschisă în sectorul 2 la care femeia este directoare. În bunurile suprinse se numără și un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 de euro.
Potrivit zvonurilor, Pepe ar fi încercat să o elimine pe femeie din firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să acționeze în instanță și să-i deschidă un proces pe care acum l-a retras. …https://www.bzi.ro/pepe-a-castigat-prima-batalie-la-tribunal-raluca-pastrama-sufera-dupa-decizia-luata-4117274?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.