spot_imgspot_img
spot_img
-0.3 C
Vaslui
04-dec.-2023

Percheziții la traficanții de droguri și trafic de minori în județul Vaslui! Au avut loc trei percheziții! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

DIICOT și IGPR anunță că de astăzi dimineață se desfășoară 260 de percheziții în mai multe dosare, majoritatea pentru trafic de droguri, și că 250 de persoane urmează să fie audiate. Alte infracțiuni vizate sunt trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, pornografie infantilă, trafic de migranți și criminalitate informatică. În județul Vaslui, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Vaslui, pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Vaslui, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată, deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept și trafic de minori.

S-a stabilit faptul că, pe parcursul acestui an, două persoane, dintre care una minoră, au recrutat o persoană vătămată minoră (13 ani), pe care au obligat-o să practice prostituția în folosul lor, însușindu-și sumele de bani obținute de către victimă. De asemenea, una dintre persoane a procurat și oferit persoanei vătămate minore pentru consum, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc) și cocaină ( drog de mare risc). Din cercetările efectuate s-a stabilit și faptul că ambele persoane care exploatează sexual victima minoră, dețin droguri de risc și mare risc (canabis și cocaină) pentru consum propriu, fără drept.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui. Acțiunea beneficiază de sprijinul IPJ Vaslui, IJJ Vaslui și SPF Huși – echipa canină. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Unitatea teritorială de Analiza Informațiilor Vaslui și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

DICOT și SCCO Vaslui fac precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Bai ,,inteligentilor,,orice prost poate observa ca in ambele poze cu ceva iarba este aceeasi cutie cu aceleasi pachetele dar atentie pozate in locatii diferite.inca o dovada a ,,plantatorilor de dovezi,, !Mare realizare,mare succes,nu va este RUSINE?In Romania intra zilnic kilograme de droguri de mare risc si voi cautati prin cotete doua pungi de 4 grame?

  2. Bine ca ,,melitienii,,din cel mai ,,bogat,, judet al tarii afiseaza poza cu ceva cacaturi pe care le-au plantat la fata locului,adica ceva poze!Vrem si noi,cetatenii Romaniei(care dupa cum stim) este un stat de drept,imagini filmate cu descinderea la locatiile respective!SurprizaȘmelitienii nu filmeaza abuzurile pe care le comit,devatarea bunurilor din locatiile perchezitionate si nici macar o dovada ca la scotocirea prin locatie a asistat persoana vizata!Intreb,,melitienii care in exces de zel si fuga dupa marirea de salariu cu poate o persoana gasita in momentul descinderii sa asiste la scotocirea simultana a doua camere aflate le 4 metri una de alta?Probabil la IQ-ul ,,melitienilor,, acestea cred in divizarea corpului uman!Nu asteptati imagini filmate pentru ca acestea nu exista,macar atat ii duce capul pe ,,melitieni,,sa nu se bage in cacat singuri,de fapt ei nu se baga in cacat ci doar trec prin el!Domnule Judecator de drepturi si libertati nu credeti ca dulaii care efectueaza perchezitiile autorizate de dvs.cam incalca legile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.