Peste 600 de percheziții și descinderi în toată țara. Marcel Vela: “Când am spus că suntem cu ochii pe ei nu a fost o figură de stil”

Polițiștii, jandarmii și procurorii DIICOT au făcut miercuri peste 600 de percheziții și descinderi în București și în toate județele țării, la grupuri infracționale care se ocupau de trafic de droguri, trafic de persoane și de migranți, proxenetism, dar și cămătărie, șantaj și contrabandă. Prejudiciul în toate aceste dosare se ridică la peste 190 de milioane de lei și peste 160.000 de euro, potrivit Poliției Române. Dintre cele 619 acțiuni făcute miercuri, 489 sunt percheziții în domeniul criminalității organizate, pe linie judiciară și economică și în domeniul armelor și munițiilor, iar 130 sunt descinderi. Anchetatorii au destructurat 21 de grupuri infracționale care se ocupau de trafic de droguri, trafic de persoane, trafic de migranți, proxenetism, infracțiuni informatice, spălare de bani, evaziune fiscală, cămătărie, șantaj, înșelăciune, contrabandă. Cele 130 de descinderi au fost făcute cu scopul de a pune în aplicare mandate de închisoare, de arestare preventivă, dar și mandate europene de arestare. Peste 190 de milioane de lei și aproximativ 160.000 de euro este prejudiciul în aceste dosare. În Constanța, procurorii DIICOT și polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate au dus la audieri 111 persoane bănuite că făceau trafic de droguri de risc și de substanțe psihoactive noi. În Craiova, anchetatorii au făcut 23 de percheziții domiciliare la membrii unui grup specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălare de bani. În acest dosar este vizat și Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.
Citeşte întreaga ştire: Peste 600 de percheziții și descinderi în toată țara. Marcel Vela: “Când am spus că suntem cu ochii pe ei nu a fost o figură de stil”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ