11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Petrecere cu 100 de participanți, întreruptă de polițiști

În noaptea de 4 spre 5 decembrie, în intervalul orar 18.00-02.00 polițiștii de investigații, cei rutieri și criminaliștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au desfășurat în mai multe medii de interes operativ, o acțiune ce a vizat verificarea respectării legislației în vigoare pe linie rutieră, ordine și liniște publică și prevenirea comiterii infracțiunilor stradale.

Echipele de control au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.500 de lei, dintre care 6 sancțiuni pentru abateri privind legislația rutieră, 7 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 5 pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 61.

Polițiștii au reținut 5 permise de conducere, pentru nerespectarea normelor rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce și au retras un certificate de înmatriculare, pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale. Polițiștii vor continua acțiunile de informare a cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu…https://www.stiri-neamt.ro/neamt-petrecere-cu-100-de-participanti-intrerupta-de-politisti/

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here