22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

Piticu’ mai stã la rãcoare, dupã ce a fost protagonistul « Rãpirii din Serai »

- Advertisement -

CERERE…Magistratii Tribunalului Vaslui au respins contestatia formulatã de cãtre Maricel Brãteanu (zis Piticu), unul dintre autorii violului tigãnesc de la Bârlad. Bãrbatul a cerut înlocuirea mãsurii privative de libertate cu alta mai usoarã, dar cererea sa a fost respinsã. Decizia este definitivã. Povestea rãpirii miresei de 27 de ani si calvarul incredibil prin care a trecut femeia este desprinsã parcã dintr-un film horror. Dosarul penal privind lipsirea de libertate în mod ilegal, viol si complicitate la viol, este instrumentat de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în timp ce din el s-a disjuns încã un dosar penal, pentru favorizarea infractorului, dare si luare de mitã, care este în lucru, la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui, în care este cercetat un politist din Bârlad. Printre cei implicati în toatã povestea se numãrã si fratii Regiu si Maricel Brãteanu, din Bârlad.

Degeaba încearcã autorii violului tigãnesc de la Bârlad sã scape de rigorile legii. Magistratii par de neînduplecat. Astfel, zilele trecute, Maricel Brãteanu, unul dintre autori, a cerut Tribunalului Vaslui înlocuiera mãsurii privative de libertate cu una mai usoarã. Cererea sa a fost respinsã de magistrati, ca fiind nefondatã si Brãteanu a fost obligat la plata a 350 de lei, cheltuieli de judecatã. Povestea a început în februarie, la Bârlad. Dupã comiterea faptei, dosarul a fost preluat de cãtre Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Vaslui. Pentru infractiunea de lipsire de libertate în mod ilegal au primit mandate de arestare Toderita Nastasiu, Somna Petrache, Verginica Mihai si Daniela Mihai, iar pentru ceilalti doi, Ionel (Biba) Bãncutã si Vilson Stãnescu, mandatele au fost pentru infractiunile de lipsire de libertate în mod ilegal si complicitate la infractiunea de viol. Mandatele nu au putut fi toate puse în aplicare, deoarece inculpatii se pare cã au si pãrãsit tara, mai putin Verginica Mihai, care a ajuns în arestul IPJ Vaslui.

Filmul rãpirii tinerei mirese…

Daniela B., de 27 de ani, a mers pe 9 martie anul trecut, la un salon de coafura, la ora 15:00, pentru cã a doua zi avea nuntã. Conform Referatului privind solicitarea emiterii mandatelor de arestare preventivã, întocmit de pocurorul de caz, Daniela B. a chemat un taxi pentru a pleca acasã, dupã ce s-a coafat. Când fata s-a îndreptat spre taxi, a fost opritã de Toderitã Nastasiu, care era cu un Logan alb, care s-a prezentat ca fiind politist, i-a arãtat o legitimatie, precum si un pistol pe sub hainã, prins într-un toc. Nastasiu era însotit de Vilson Stãnescu, iar când fata a refuzat sã meagã la masina lor, precizând cã va veni la politie cu tatãl ei, a fost efectiv luatã pe sus si bãgatã cu forta în Logan. Masina a mers cãtre Galati, unde în localitatea Cuca a oprit, si la volan a trecut Marcel Brãtianu, cel care o „revendica” pe mireasã, si pentru care a organizat tot acest „scenariu” ca sã o ia fortat de nevastã. Au ajuns la Brãila, la Bãncutã Ionel zis Biba, un infractor extrem de periculos, recidivist. La Brãila erau si Regiu Brãtianu, fratele lui Marcel, Dinarca Brãtianu, mama acestuia si Mihai Covrigel, tatãl, precum si Verginica Mihai, sotia lui Biba, Somna Petrache, sotia lui Regiu, si Vilson Stãnescu si sotia sa, Mihai Daniela. Toti au fost martori la violul care a avut loc în seara de 10 martie, când Marcel a fortat-o pe Daniela B. sã întretinã raport sexual cu el. Cum fata s-a opus, a fost ajutat de Dinarca, Covrigel si Vilson Stãnescu, zis Cârnat, care au tinut-o de mâni pe fatã, i-au rupt hainele de pe ea, si astfel Marcel a putut consuma actul sexual. De remarcat cã, asa cum se precizeazã si în referatul procurorului de caz, Daniela B. era virginã, Marcel a prezentat mamei si restului clanului un cearsaf si un prosop care prezentau urme de sânge, dovedind astfel cã „mireasa” lui, bãtutã si violatã, fusese virginã. Dupã ce fata a mai fost violatã de câteva ori, pe data de 12 martie ea a cerut sã fie dusã acasã, la pãrinti, unde i-a „promis” lui Marcel cã se va cãsãtori cu el. Acesta, însotit de rudele sale, care au fost complicii lui la aceste acte de barbarism (rãpire si viol), au mers la Galati unde l-au chemat pe tatãl fetei ca sã se înteleagã. Numai cã, tatãl si bunicul fetei au luat-o acasã, refuzând sã discute cu Dinarca si copiii ei despre vreo cãsãtorie. Daniela si rudele ei au fãcut reclamatie la Politia Bârlad, unde dosarul a întâmpinat câteva … piedici, urmãrindu-se musamalizarea faptelor oribile de care au fost în stare Marcel, Radian (Regiu), Dinarca Brãtianu cu ceilalti complici, sub „umbrela” unor obiceiuri tigãnesti barbare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.