spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Piticul porno din Vaslui, prins cã agãta minore pe Facebook în Iasi!

- Advertisement -

INCREDIBIL… Caz socant la Iasi, unde un vasluian de 44 de ani, Relu Dima, mutat în Iasi de ceva timp, a fost prins „la o întâlnire” de tatãl unei minore, cãreia acesta îi dãduse întâlnire în scopuri sexuale! L-a filmat si a chemat politia prin 112, iar acum vasluianul este internat la „Socola” pentru evaluare psihiatricã si va fi cercetat penal pentru „racolare de minori în scop sexual”.

Prin intermediul unui cont de Facebook, Relu Dima, în vârstã de 44 de ani si mic de staturã, si-ar fi dat întâlnire în oras cu mai multe fete, iar unora le-ar fi cerut poze indecente, mentioneazã site-ul ziuadeiasi.ro . Conform sursei mentionate, individul a fost prins dupã ce tatãl unei tinere si-a fãcut un cont fals pe Facebook si a reusit sã “obtinã” o întâlnire cu bãrbatul. Cei doi s-au întâlnit sâmbãtã, 16 februarie, în jurul orei 19:30, iar pãrintele fetei l-a filmat pe individ si a sunat la 112. Vasluianul a fost preluat de un echipaj de politie si audiat la Sectia 2 de Politie Iasi. „Bãrbatul are acum dosar penal pentru racolare de minori în scopuri sexuale, fiind bãnuit cã a purtat discutii cu caracter sexual pe reteaua de socializare si a ademenit la întâlnire mai multe minore”, a precizat agentul de politie Ioana Laura Bustiuc, purtãtorul de cuvânt al IPJ Iasi. De asemenea, vasluianul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie “Socola” pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Recomandãri ale politistilor pentru pãrinti

Pentru siguranta copiilor dumneavoastrã, politistii reiau recomandãrile fãcute pentru pãrinti, în scopul de a evita cãderea în capcanele întinse de dezaxatii sexuali pe retelele de socializare. „ Asigurati-vã pozitionarea computerului conectat la Internet într-o zonã deschisã a casei, de unde se poate supraveghea usor copilul, de preferat în camera de zi; se mai recomandã instalarea unor instrumente de filtrare a accesului la Internet, ca mãsuri suplimentare de supraveghere; încurajarea copiilor sã spunã dacã cineva din mediul online îi face sã se simtã inconfortabil, ori le provoacã teamã; învãtarea copilului ce înseamnã autoprotectia pe Internet, care e rolul parolelor, de ce nu trebuiesc postate datele personale etc.; învãtarea copilului sã aibã un comportament responsabil si cuviincios inclusiv pe Internet, adicã sã nu transmitã vulgaritãti, amenintãri sau injurii.”, a precizat inspectorul de politie Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.