3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Plantagro: Afacere de milioane la Iași cu lapte prospăt la dozatoare non-stop din fermele vasluiene

INVESTIȚIE… Compania Plantagro continuă să investească în afacerile de milioane din vinderea laptelui natural. Cinci dozatoare non stop cu lapte proaspăt vasluian au apărut zilele acestea în piețele din Iași. Aprovizionarea vine de la ferma din Viișoara, Vaslui, deținută de Compania Plantagro-Com. Directorul fermei declara că vor fi amplasate alte șapte astfel de automate cu lapte, dacă există interes din partea clienților. Dozatoarele inteligente care sunt amplasate pe străzile vasluiene sunt funcționale non-stop, se igienizează automat, iar clienții care vor opta pentru acest lapte proaspăt vor plăti doar 4 lei pe un litru de lapte.

O afacere bazată pe creșterea vacilor de lapte și vinderea lui a început să prindă contur în piețele din Iași și din toată țara. Dozatoarele cu lapte amplasate în piețe și pe străzi au devenit atractive pentru clienții care vor să achiziționeze lapte natural. Reprezentantul companiei Plantagro-com, Romeo Leahu, susține că: ”Aparatele sunt foarte inteligente. Igienizarea se face automat după fiecare client, fiind un aparat foarte performant. Facem și igienizarea cu anumite substanțe care nu afectează laptele, substanțe aprobate de DSVSA (n.r.- Direcția Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor). Înainte de a comercializa laptele, fac o probă să văd cum este gustul sau culoarea. Automatul dă bon de casă după ce clientul apasă un buton și-mi spune cât lapte s-a vândut. Dacă temperatura crește la peste 4 grade, se închide automat. Dacă apare vreo problemă, imediat mă atenționează aparatul.”

Dozatoarele performante de lapte au fost achiziționate de la cel mai mare producător din Italia. Investiția se ridică la 16.000 de euro pentru automat și 8.000 de euro pentru distribuitorul de PET-uri.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here