5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

PLANURI PENTRU 2013

- Advertisement -

Handbal

AMBITIOS… Rãzvan Ifrim a trecut cu bine peste cel mai greu moment din cariera sa, iar acum are planuri mari pentru 2013. Interul stânga al Vasluiului îsi doreste promovarea cu HC Vaslui pe prima scenã handbalisticã a tãrii, acolo unde a mai jucat cu Potaissa Turda. Dupã prima parte a sezonului, Vasluiul este pe patru la trei puncte de locul doi, cel care asigurã calificarea la baraj.

Pentru Rãzvan Ifrim anul 2012 a fost unul extrem de greu, mai ales în prima parte, atunci când a suferit o accidentare extrem de gravã, care l-a tinut departe de teren peste jumãtate de an. Interul stânga s-a ales cu o dublã fracturã de tibie si peroneu dupã ce s-a accidentat în amicalul cu Sfântu-Gheorghe, revenind în primul sapte abia în ultimele meciuri ale turului. “Anul 2012 a fost poate cel mai greu pentru mine, cel putin în prima lui parte. În a doua parte pot sã spun cã a fost bine, iar finalul de an a fost foarte bun. Perioada de accidentare a fost foarte grea pentru mine, dar revenirea a fost plãcutã”, a declarat Rãzvan Ifrim. La finele turului, HC Vaslui ocupã pozitia a patra la doar trei puncte de calificarea la baraj. Returul de campionat nu îl sperie pe Ifrim, iar ocuparea unuia dintre primele douã locuri ale clasamentului este un obiectiv care poate fi îndeplinit de trupa lui Gugles. “Referitor la turul de campionat eu zic cã a fost unul foarte bun, dar cu mai multã atentie puteam sã avem 2-3 puncte în plus, dar pe general pot sã spun cã sunt multumit. Returul de campionat va fi foarte dificil! Cu sigurantã este cel mai dificil si echilibrat campionat din ultimii ani, dar sperãm sã facem un retur de vis si cu ceva noroc sã reusim ceea ce ne-am propus noi si cei din conducerea clubului”, a spus Ifrim.

Sãrbãtori în familie

Interul stânga al Vasluiului si-a petrecut sãrbãtorile în familie, ocazie cu care si-a încãrcat bateriile pentru returul Diviziei A. “Sãrbãtorile au fost un prilej de odihnã pentru mine. Am petrecut vacanta cu sotia mea, cu familia si cu câtiva prieteni. Mi-am încãrcat la maximum bateriile deoarece urmeazã pentru noi o perioadã foarte grea cu foarte multã muncã. În noul an îmi doresc sã fiu sãnãtos, ferit de accidentãri si sã am cât mai multe împliniri atât pe plan profesional cât si pe plan personal”, a adãugat Ifrim. Odatã cu intrarea în noul an, Rãzvan Ifrim a tinut sã ureze gânduri cât mai bune colegilor, sefilor, dar si suporterilor, cei pe care îi asteaptã în continuare alãturi de HC Vaslui. “Le urez la multi ani, multã sãnãtate atât colegilor mei cât si celor din conducerea clubului si aceleasi urãri le am si pentru suporterii nostri, care ne-au fost mereu alãturi. Le doresc un an mai bun si vreau sã le spun cã îi asteptãm sã fie în continuare alãturi de noi”, a încheiat jucãtorul Vasluiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.