-0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Plecarea lui Wesley ar fi o pierdere

- Advertisement -

Lucian Sânmãrtean spune cã o eventualã rupturã între FC Vaslui si golgheterul Ligii 1, Wesley Lopes ar lãsa un gol imens la echipã

PÃRERE… Lucian Sânmãrtean a comentat declaratiile fãcute de Wesley la finalul jocului de la Galati si a spus cã o despãrtire de golgheterul echipei ar fi o pierdere imensã pentru FC Vaslui. Mijlocasul a pus iesirea lui Wesley pe seama foamei de performatã pe care o are acesta.

Lucian Sânmãrtean nu are aceeasi pãrere ca si Wesley, atunci când vine vorba de mentalitatea coechipierilor sãi. Mijlocasul a recunoscut totusi cã o eventualã despãrtire a lui Wesley de FC Vaslui ar lãsa un gol imens la echipã. “Eu sunt mai moderat si nu judec asa aspru echipa, cum o face Wesley. Probabil foamea de trofee l-a fãcut sã spunã ceea ce a spus. Dacã Wesley va pleca de la Vaslui, va lãsa un gol foarte mare la echipã”, a declarat Lucian Sânmãrtean. Si patronul Vasluiului a comentat declaratiile lui Wesley, despre care spune cã îi întelege sentimental de frustrare pe care îl are dat fiind faptul cã de trei ani este la Vaslui si nu a câstigat nici un trofeu. “Supãrarea lui Wesley este justificatã pentru cã de doi ani ne chinuim sã luãm campionatul si probabil de asta vrea el sã plece de la Vaslui. Dar sã stea linistit domnul Wesley pentru cã de sezonul viitor va avea coechipieri pe mãsura lui”, a declarat Adrian Porumboiu. Referitor la o eventualã convocare la echipa nationalã, Sânmãrtean spune cã ar fi extreme de onorat, dar în acelasi timp spune cã nu ar fi sfârsitul lumii în cazul în care selectionerul l-ar lãsa acasã. “M-ar onora o convocare la nationalã si mi-ar face mare plãcere sã fac parte din lot, dar sunt multi factori de care depind acest lucru. În acelasi timp por sã spun cã nu va fi nici o tragedie dacã nu mã cheamã la nationalã”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.