1.4 C
Vaslui
04-dec.-2022

Poftiti în Partidul Fraierilor!

- Advertisement -

Asta ne mai lipsea!

MARE-I GRÃDINA…Partidul Fraierilor este exact ceea ce lipsea pe scena politicã româneascã în plin an electoral. Iatã însã cã un deputat s-a gândit si la asta!

Initiativa îi apartine deputatului independent Mircia Giurgiu care spune cã a preluat-o de la unul din manifestantii de la Cluj si o va pune în aplicare dupã alegerile locale. De ce n-ar fi si un partid al fraierilor, cã lumea s-a sãturat numai de partidele pline de bãieti destepti? La Partidul Fraierilor sunt invitati sã adere cei care au fost fraieriti în relatia cu statul, cu autoritãtile sau diverse persoane publice sau cine se simte fraierit de clasa politicã, în general. Demersul deputatului ar putea avea un succes neasteptat. Nu de alta, dar la halul în care i-au adus politicienii smecheri pe românii de rând, n-ar fi de mirare ca în Partidul Fraierilor sã se înscrie tot poporul! Numai sã nu-l fraiereascã si Mircia Giurgiu! Deputatul Mircia Giurgiu a intrat în Parlament în anul 2004, pe listele PRM, în 2008 a fost ales pe listele PDL si în martie 2011 a fost exclus din partid, activând, de atunci, ca independent. Este interesat de urmãrit ce lider îsi va gãsi Partidul Fraierilor pe judetul Vaslui!

„Sã nu faceti ca noi!”

„Ideea a venit de la un participant la protestele de la Cluj, care a spus cã ar trebui sã înfiintãm un astfel de partid, al fraierilor. Sunt sigur cã vor fi sute de mii de oameni. Noua formatiune se va axa mai mult pe informarea cetãtenilor, urmând sã aibã sloganuri de genul „Sã nu faceti ca noi!” sau „Cine face ca noi, ca noi sã pãteascã”, a spus deputatul Mircia Giurgiu.

Deputatul Mircia vrea sã iasã în evidentã

„Nu sunt de acord cu aceastã denumire, care frizeazã limita bunului simt. Cred cã domnul Mircia nu stie ce sã facã pentru a iesi în evidentã acum, în an electoral. Nu cred cã oamenii din România cred despre ei însisi cã sunt fraieri, avem oameni corecti, oameni cu bun simt, oameni cu standarde morale. Mai bine ar denumi partidul drept acela al oamenilor corecti, nu al fraierilor”, a declarat senatorul de Vaslui Doina Silistru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.