spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Poiana Ciucaș la Bârlad, o oază de relaxare și „grătăreală” în pădurea de la Cotu-Negru! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
EVENIMENT… În noua Poiană Ciucaș de la Bârlad s-a făcut cinste naturii și participanților din Bârlad, alături de Văru’ Săndel, cerbul Cornel și cadouri fel de fel!

UNICAT ÎN JUDEȚ… Bârlădenii nu mai trebuie să meargă sute de kilometri la munte pentru natură curată și relaxare adevărată. O au la doi pași de oraș, în Cotu-Negru, acolo unde cerbul Cornel de la Ciucaș a făcut o magie și a apărut o poieniță perfectă pentru relaxare, exact ca-n poiana lui de la Brașov. Și când vorbim de bere Ciucaș, nu putea lipsi Văru’ Săndel, care, ce să vezi, s-a cinstit chiar cu primarul Bârladului, Dumitru Boroș, la un eveniment inedit, când s-a tăiat panglica de inaugurare a unei zone de grătare. Și astfel, „fiorosul” Cotu’- Negru devine oaza de lumină unde poți face un grătar și bea o bere rece, în mijlocul naturii curate. Și cum totul e ecologic, cerbul Cornel a venit cu daruri pentru cei care au conștientizat importanța reciclării și păstrării mediului cât mai curat. De aceea, echipa de la Ciucaș a construit în poiana de la Cotu’- Negru, devenită peste noapte poiana preferată a cerbului Cornel, cinci foișoare, containere de reciclare și WC -uri ecologice. „Începând din acest an, misiunea Ciucaș este de a fi brandul numărul 1 din România ce are grijă de natură. Iar dacă reușim acest lucru, toată lumea va avea de câștigat, de la natură, în primul rând, la comunitatea locală din perspectiva business-ului, la turiștii ce se vor putea relaxa în poieni curate”, au menționat organizatorii Poienii Ciucaș de la Bârlad. Pe lângă distracție și relaxare adevărată, în natură curată, organizatorii au adus în prim-plan și componenta educațională. Cei care au participat la eveniment au conștientizat mai bine importanța reciclării și impactul pozitiv al acesteia asupra mediului înconjurător și, cu siguranță, se va propaga ori de câte ori vor veni să se relaxeze în frumoasa Poiană Ciucaș din Bârlad.

Toamna se instalează încet, încet, iar weekend-urile pot fi petrecute cu o relaxare în aer liber! La marginea pădurii din zona Cotu-Negru din Bârlad, cei de la Ciucaș au amenajat o poiană, o oază de relaxare unde poți ieși liniștit la un grătar stropit din belșug cu bere! Bârlădenii vor profita de fiecare moment liber pentru a se conecta cu natura. Vorba cântecului: „În poiana cea cu soare/ Stau bârlădenii la relaxare,/Stau cu micii pe grătare/ Și cu Ciucaș-ul în pahare!”. Iată de ce, cei din echipa Ciucaș au amenajat o poiană, o oază de stat frumos la picnic cu cei dragi, ca-n povești. Mai exact, pe lângă grătarele și mesele deja existente în zonă, cei de la Ciucaș au mai amplasat 5 foișoare pe lângă cele existente, puse de câțiva ani de Primăria Bârlad, cu ocazia organizării Off-Road, la Bârlad. Compania care deține brandul Ciucaș a mai amplasat și 5 grătare, plus containere de depunere a gunoiului, precum și WC-uri ecologice, pentru ca pădurea să rămână curată!

Bârlădenii prezenți la inaugurare s-au bucurat de prezența lui Văru’ Săndel, care a cântat și s-a simțit bine alături de bârlădeni: «Prietenii de la Ciucaș au făcut cum au făcut și ne-au adunat astăzi la fața locului! Iată cum s-a „îmbogățit” această poieniță a dumneavoastră, cu câteva foișoare făcute de cei de la Ciucaș, tocmai pentru a avea o natură curată și pentru a avea la îndemână grătarul aferent foișorului, unde să avem un pic de umbră și unde să putem să ne bucurăm de natură, așa cum este normal și cum meritați! De aceea eu mulțumesc brandului Ciucaș, de care eu m-am lipit ca și cornul de Cornel, iar de asemenea mulțumesc și celor din Bârlad, în special primarului și consilierilor săi, care au fost de acord ca Ciucaș și Primăria, stăpânii acestei poieni, să facă un loc pentru cei care vor să se bucure de natură în liniște, frumos și în curățenie!”, a spus Văru’ Săndel la deschiderea Poienii Ciucaș din Bârlad, singura din tot județul Vaslui.

Primarul Bârladului, la o bere cu Văru’ Săndel

„Mulțumiri pentru partenerii de la Ciucaș pentru că ne-ați luat și pe noi ca parteneri! Se suprapune acest eveniment, deschiderea Poieniței Ciucaș, cu ziua internațională a curățeniei. De aceea nu este totuși multă lume, pentru că la un asemenea eveniment ar fi venit sute de bârlădeni! Dar duminică (17 septembrie – n.r.) cu siguranță vor veni mai mulți! Avem aici, în spate, de asemenea, un punct de colectare de unde să înceapă reciclarea, să redăm ceea ce am primit de la înaintașii noștri, o natură frumoasă și curată. Știm că am primit de la dumneavoastră o dotare, constând în cinci grătare, cinci foișoare, cinci bănci și le vom păstra! Îi așteptăm pe oaspeți, în special pe Văru’ Săndel, să vină la Bârlad oricând”, a spus primarul Dumitru Boroș, care a ciocnit cu acesta un pahar de bere, dar simbolic, ambii fiind șoferi!

Cu Ciucaș bei o bere la grătar într-un mediu curat și perfect ecologizat

Bârlădenii au fost invitați de cei de la bere Ciucaș să participe la trei jocuri interesante, răsplătite cu cadouri interesante. În poieniță oamenii au dansat și s-au distrat, iar voia bună a picat în sarcina lui Văru’ Săndel. Însă totul s-a petrecut într-o poieniță curată, în care cei de la Ciucaș i-au ajutat pe bârlădeni să înțeleagă că totul trebuie să se petreacă într-o armonie perfectă cu mediul înconjurător. Toată investiția făcută de compania în Poiana Ciucaș de la Bârlad vine în întâmpinarea acestei idei. De acum cei care vin la picnic nu trebuie să plece cu sacul de gunoi în portbagaj și nici să mai distrugă gazonul când fac focul, fiindcă au foișoare, grătare amenajate și tomberoane pentru gunoi. „Începând din acest an, misiunea Ciucaș este de a fi brandul numărul 1 din România ce are grijă de natură. Iar dacă reușim acest lucru, toată lumea va avea de câștigat, de la natură, în primul rând, la comunitatea locală din perspectiva business-ului, la turiștii ce se vor putea relaxa în poieni curate. Pe lângă distracție și relaxare, ne-am dori să aducem în prim-plan și componenta educațională. Suntem siguri că cei ce au participat la eveniment au conștientizat mai bine importanța reciclării și impactul pozitiv al acesteia asupra mediului înconjurător. Poiană cu poiană, natura devine din ce în ce mai curată!”, au precizat reprezentanții echipei Ciucaș.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Feriți-vă de cel mai mare escroc din Bârlad….Miki Curelaru!!!
    Promite multe și face ….apa va sta în uluc,panta mica,coama la casa strâmbă,multe materiale le va opri la el acasă (el va face comanda de materiale) foarte mulți bani pentru manopera…..un escroc!!!!!

      • Cand pui asfalt pe care cand treci zici ca sunt valurile Dunarii, cand pui asfalt si balteste apa peste tot, cand scoti conductele de la apa pluviala si nu pui nimic in schimb, cand schimbi conductele de apa-canal cu unele mai mici zici ca modernizezi dar, de fapt, DISTRUGI BARLADUL mitica!

  2. Sa aduca Red Bull și doi baloți de paie să facă oamenii vălătuci i când plouă că poate ii trebuie pentru saivanul lui și al cerbului Pornel!⁰

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.