spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Poliția face cercetări pentru tentativă de omor în cazul angajatului unei spălătorii lovit în plin de un șofer. Mașina a fost găsită

- Advertisement -

Poliția București a anunțat că se efectuează cercetări pentru tentativă de omor în cazul angajatului unei spălătorii auto lovit în plin de un șofer. Ulterior, cel aflat la volan nu a oprit și a fugit de la locul accidentului.

„Având în vedere faptul că din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul poliției.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului. Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situației de fapt și de drept”, se mai arată în comunicatul DGPMB.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politia-face-cercetari-pentru-tentativa-de-omor-in-cazul-angajatului-unei-spalatorii-lovit-in-plin-de-un-sofer-masina-a-fost-gasita-1662239

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.