3.8 C
Vaslui
09-dec.-2022

Poliția Locală Vaslui face angajări: pentru unul dintre posturi nu se cere vechime!

- Advertisement -
JOB-URI… Se caută polițist local, clasa III, grad profesional debutant – Biroul Ordine și Siguranță Publică, polițist local, gradul III, grad profesional superior, în cadrul aceluiași Serviciu și o funcție de polițist local, clasa III, grad profesional superior- Compartimentul Siguranță Rutieră.

ANUNȚ… Poliția Locală Vaslui scoate la concurs trei posturi de polițiști locali la Ordine Publică și Circulație. Proba sportivă, care este și eliminatorie, va fi susținută luni, 22 august, începând cu ora 08.00, pe stadionul Municipal sau în Sala Sporturilor din oraș, în funcție de vreme. Odată cu afișarea rezultatelor probei scrise, care este programată pe 24 august, data și ora probei de interviu vor fi stabilite în termen de maxim 5 zile.

Posturile scoase la concurs de Poliția Locală Vaslui sunt: o funcție de polițist local, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică – Biroul Ordine și Siguranță Publică, o funcție de polițist local, gradul III, grad profesional superior, în cadrul aceluiași Serviciu, și o funcție de polițist local, clasa III, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Circulație, Sistematizare și Organizare Trafic – Compartimentul Siguranță Rutieră. Condițiile pentru ca persoanele interesate să poată participa la concurs sunt să fie cetățeni români cu domiciliul în România, să aibă peste 18 ani, să fie absolvenți de studii liceale cu diplomă de bacalaureat, să fie apți din punct de vedere medical și psihologic, să aibă permis categoria B, să aibă aviz psihologic din care să rezulte aptitudinea privind deținerea, portul și folosirea armei. În cazul posturilor cu grad profesional superior se solicită  vechime în muncă de 7 ani, în timp ce pentru postul de polițist local, grad profesional debutant, nu se solicită vechime. Proba sportivă este programată pe 22 august, proba scrisă pe 24 august, urmând ca interviul să fie dat în termen de maxim 5 zile de la susținerea probei scrise. Dosarele se depun la sediul Poliției Locale Vaslui, strada Călugăreni, nr.103, la Biroul Resurse Umane, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului, adică până în data de 9 august inclusiv. Pentru relații suplimentare , cei interesați pot suna la numărul de telefon 0235/315.756, interior 109.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.