-1.2 C
Vaslui
04-feb.-2023

Politicianul PSD care a spus despre Clotilde Armand că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir“ a pierdut procesul cu primarul USR

- Advertisement -

Consilierul Judeţean PSD din Vrancea are de plătit daune morale primarului USR al Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, după ce a fost amendat şi de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Ioan Micu, consilier judeţean PSD, care anul trecut, în luna iunie, a scris pe Facebook despre Clotilde Armand, referitor la criza gunoaielor din Sectorul I, că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir, aoleu stai că asta-i convenea bebeluşei albe de Guadalupe”, a pierdut în primă instanţă procesul cu primarul USR Clotilde Armand.

Judecătorii au decis că acesta i-a adus prejudicii de imagine primarului Sectorului I şi trebuie să-i plătească daune morale de 30.000 de lei. Decizia poate fi atacată cu apel. Şi

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat anul trecut, considerând că alesul PSD a depăşit limita libertăţii de exprimare şi a încălcat demnitatea umană în acest caz.

În august 2021, CNCD a judecat cazul şi a decis sancţionarea consilierului Ioan Micu cu suma de  3.000 de lei, obligându-l să publice în mass media un rezumat a hotărârii de sancţionare prin care a fost găsit vinovat de discriminare.

Citeste mai mult: adev.ro/rb7346

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.