4.4 C
Vaslui
30-nov.-2022

Poliţist local lovit în plină figură, după un scandal cu tineri care se plimbau pe role

- Advertisement -


Un poliţist local din municipiul Fălticeni a fost lovit violent în plină figură, în faţa primăriei din localitate, în timp ce intervenea, alături de încă doi colegi, pentru a-l imobiliza pe un tânăr care provocase distrugeri în timp ce se plimba cu rolele prin faţa sediului administraţiei locale. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, iar agresorul a fost identificat în scurt timp, în persoana unui tânăr care a ispăşit recent o condamnare pentru tentativă de omor.

Se dădeau cu rolele pe rampa pentru persoane cu handicap
Din ancheta derulată de Poliţia municipiului Fălticeni rezultă că sâmbătă, în jurul orei 18.15, trei tineri din localitate au început să se dea cu rolele pe rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, de la intrarea în sediul Primăriei municipiului Fălticeni, fapt care a stârnit reacţia firească a unui poliţist local. Cum cei trei nu au dat semne că ar înţelege că trebuie să se îndepărteze de acea zonă, un poliţist local a încercat să-l oprească pe unul dintre tineri. În ambuscada creată, tânărul pe role, un anume Răzvan Moldovan, de 21 de ani, s-a prins de un lampadar aflat la marginea rampei, moment în care şase abajururi şi un bec s-au spart.

Agresorul a venit din parc, a lovit şi a plecat

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-03-23/Politist-local-lovit-in-plina-figura-dupa-un-scandal-cu-tineri-care-se-plimbau-pe-role

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.