2.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Poliţiştii ieşeni în alertă, după un apel la 112: Ajutor, ne omoară, ne omoară!

- Advertisement -

Un apel la numărul de urgenţă 112 a pus autorităţile din Iaşi pe jar. Mai multe echipaje au ajuns în zona indicată de STS şi fac verificări în acest moment.

Poliţiştii ieşeni în alertă, după un apel la 112. Poliţiştii  din Iaşi stau ca pe jar în aceste momente, în urma unui apel la 112, care ar fi anunţat o posibilă crimă. Anchetatorii ar fi auzit în timpul apelului mai multe ţipete şi o voce care striga: ”Ajutor, ne omoară, ne omoară!”.

Poliţiştii ieşeni în alertă, după un apel la 112. Ce s-a întâmplat de fapt

Apelul  a fost făcut aproape de comuna Ciurea, o comuna aflată chiar la marginea Iaşului, iar autorităţile s-au îndreptat în aceste momente spre acea zonă. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a indicat zona respectivă, în urma apelului la 112. Telefonul de pe care s-a efectuat apelul este, în aceste momente, închis.

IPJ confirmă informaţia şi transmite că se fac verificări.

[Cineva a sunat, a spus „o omoară” şi apoi apelul s-a terminat.[ Poliţia şi cei de la STS fac cercetări să afle dacă este vorba despre o glumă proastă sau un pericol real. Se încearcă localizarea apelului prin triangulaţie. Din primele informaţii, apelul ar fi fost făcut din zona Ciurea, spune Ziarul de Iaşi.

„Astăzi, 02 februarie a.c., în jurul orei 13.00, a fost primit un apel prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, care s-a întrerupt la scurt timp. În urma acestuia, poliţiştii ieşeni au demarat verificările şi investigaţiile pentru identificarea cu operativitate a apelantului şi stabilirii situaţiei de fapt, în vederea luării măsurilor legale”, au transmis anchetatorii. Apelul a fost făcut de o fată, dintr-un bloc din Ciurea.

De altfel, polițiștii din Capitală au fost în alertă luni, după ce o tânără a fost răpită și sechestrată într-un apartament din sectorul 4.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariția unei minore, reclamația fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât și dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind in custodia polițiștilor.

Având în vedere contextul, Poliția Sectorului 5 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Tânăra ar fi reușit să sune la 112 și a descris mașina cu care a fosta dusă la apartamentul în care a fost secgestrată. …https://www.romaniatv.net/politistii-ieseni-in-alerta-dupa-un-apel-la-112-ajutor-ne-omoara-ne-omoara_5242563.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.