spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Polițistul care i-a împrumutat motocicleta Dianei Șoșoacă cere ajutor pe Facebook: „Eu am fost acolo pentru fiecare dintre voi”

- Advertisement -

Poliţistul care i-a împrumutat Dianei Şoşoacă motocicleta de serviciu, dar şi casca de poliţist şi care a făcut o fotografie alături de aceasta, Valer Kovacs, a reacţionat pe Facebook, cerând prietenilor săi să îl susţină şi să trimită mesaje pe adresele de e-mail ale Ministerului de Interne şi Guvernului României.

„Fac apel la voi toţi. Astăzi este ziua când eu am nevoie de voi toţi. Vă rog să ascultaţi până la capăt. Dacă consideraţi că merit, vă rog un mesaj de susţinere pe adresele de email de la guvern sau Ministerul de Interne. pm@gov.ro şi cabinet@mai.gov.ro. Când aţi venit la mine să facem o poză pe autostradă sau o îmbrăţişare, nu v-am cerut carnetul de membru de partid să văd de unde sunteţi sau cine sunteţi. Când aţi avut nevoie de un poliţist, de un ajutor, am fost acolo pentru fiecare dintre voi şi nu am încercat să vă amendez, am încercat să ajut. V-am respectat pe toţi şi niciodată nu am întors spatele nimănui, indiferent de situaţie”, a scris Valer Kovacs.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politistul-care-i-a-imprumutat-motocicleta-dianei-sosoaca-cere-ajutor-pe-facebook-eu-am-fost-acolo-pentru-fiecare-dintre-voi-2810161

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.