spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Postasii vasluieni scapã de frica privatizãrii

- Advertisement -

RESTRUCTURARE Posta Românã nu se va privatiza în urmãtorii ani, anuntã ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, într-un interviu pe site-ul tehnopol.ro. Ministrul sustine cã în mandatul sãu nu are în vedere privatizarea Postei Române, ci restructurarea companiei, si nici vânzarea participatiei la Romtelecom.

“Posta Românã nu va fi privatizatã în mandatul meu, avem un program de restructurare prin care posta va deveni profitabilã, mai ales cã în 2013 vom pierde exclusivitatea pe piata din România.Vrem sã extindem activitãtile Postei Române, cum ar fi curieratul rapid

si, mai ales, pe partea unde vom încasa facturi, vrem sã fie centre de eficientã, sã nu finantãm din alte centre ale postei”, a spus ministrul Comunicatiilor, la audierile comisiilor parlamentare de specialitate. Acesta a exclus vânzarea participatiei detinute la Romtelecom si privatizarea Societãtii Nationale de Radiocomunicatii – Radiocom, unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din România. “Nu vom vinde cele 46% din actiunile Romtelecom, vom astepta o crestere a pietei. Nu este o perioadã bunã de vânzare de active, va trebui sã le conservãm si sã le redirectionãm pe alte activitãti”, a mai spus Sandu. Un alt plan al ministrului Sandu prevede ca în 2010, prin ghiseul de plãti electronic sã fie efectuate 50% din plãti, de la amenzi, pânã la taxe si impozite. Pânã la finele anului viitor, vor functiona aproximativ 150 de servicii, de la plata online a impozitelor, pânã la accesul la bibliotecile publice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.