Povestea emoționantă a unei fete din Iași care își caută tatăl biologic! Maria a fost adoptată de o familie din Veneția și nu și-a cunoscut niciodată părinții! Mama naturală a murit la câteva sute de kilometri de ea, într-un oraș din apropiere

O tânără de 29 de ani, din Iași, nu și-a cunoscut niciodată părinții. Maria Emanuela a fost abandonată la naștere, iar acum își caută disperată tatăl, după ce a aflat că mama a murit în urmă cu 9 ani. Fata s-a născut în orașul Târgu Frumos, din județul Iași, iar mama a abandonat-o în spital, unde i-a lăsat o scrisoare și o poză. Maria a fost adoptată de o familie de italieni, iar la vârsta de 8 ani a primit vestea. Postarea inițială a fost făcută pe grupul de Facebook ” Ești din Iași Dacă…”, iar reporterii BZI.RO au contactat-o pe Maria pentru a afla întreaga poveste de viață.

Maria Emanuela este o tânără din Iași care nu și-a cunoscut niciodată părinții! Fata și-a căutat cu disperare mama și tatăl, după ce a aflat că este adoptată. Maria are 29 de ani, iar la vârsta de o lună a fost adoptată de o familie de origine italiană. În tot acest timp a fost o singură dată în România, în 2014, cu scopul de a-și cunoaște părinții biologici. Maria știe că s-a născut într-un oraș din județul Iași și că a fost abandonată la naștere. Maria și-a văzut pentru prima dată mama la vârsta de 20 de ani, într-o fotografie alb-negru.

„M-am născut în orașul Târgu Frumos din județul Iași. Mama m-a născut și m-a lăsat în spital. Am fost adoptată de o familie de origine italiană, care m-au adus în Italia, unde am primit un nume italian și origine italiană. Aveam doar 8 ani când am aflat că sunt adoptată. Când am împlinit 20 de ani, mi s-a dat o scrisoare pe care mama o lăsase la spital și buletinul ei.
Am fost în România în urmă cu 7 ani să îmi caut mama, dar nu am avut nicio veste despre ea. Când m-am întors din România am continuat să îmi caut mama și am făcut primul anunț pe Facebook cu speranța că o să vadă mai multe persoane și o să crească șansele de a o găsi. În urma anunțului mi-am găsit un frate, care atunci avea 16 ani, și el a fost abandonat, și o altă soră, care a avut aceeași soartă”, a declarat Maria Emanuela, fata abandonată la naștere.

Două adolescente din Iași care provin din familii defavorizate au primit o șansă la o viață mai bună, după ce în urmă cu 10 ani au intrat într-o familie de asistenți maternali. …https://www.bzi.ro/povestea-emotionanta-a-unei-fete-din-iasi-care-isi-cauta-tatal-biologic-maria-a-fost-adoptata-de-o-familie-din-venetia-si-nu-si-a-cunoscut-niciodata-parintii-mama-naturala-a-murit-la-cateva-sute-de-4177855?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ