Povestea impresionantă a actriţei Rosamund Pike, câştigătoare la Globurile de Aur 2021: a fost respinsă de toate facultăţile de Actorie la care s-a înscris

Rosamund Pike a câştigat un Glob de Aur pentru rolul pe care l-a făcut în pelicula “I Care A Lot”, lucru care a surprins-o chiar şi pe ea, având în vedere că a învins, la categoria Cea mai bună actriţă, staruri hollywoodiene precum Michelle Pfeiffer, Kate Hudson, Maria Bakalova şi Anya Taylor-Joy. Vedeta britanică are o poveste fascinantă de viaţă. Acesta este primul Glob de Aur câştigat de Rosamund şi a treia sa nominalizare, însă proaspăta câştigătoare era cât pe ce să nu devină actriţă, nefiind acceptată la niciuna dintre facultăţile de Actorie la care se înscrisese. Pike este o actriţă britanică de succes, care şi-a început cariera în teatru şi a devenit ulterior un star de cinema în toată puterea cuvântului. Nu este clar dacă succesul ei a întârziat din cauza numelui (Pike – ştiucă, n.r.) sau din alte motive, cert este că actriţa a muncit foarte mult pentru a-şi transforma visul în realitate.

Citeşte aici povestea impresionantă a actriţei Rosamund Pike.

Citeste mai mult: adev.ro/qpa3j1
1 COMENTARIU

  1. eu sunt sigur că de fapt a picat la testu de dicție: Doamna Știucă, vrem acum să recitați textul cu știuca dar la viteza de 140 bpm:
    Ştiu că ştii că ştiuca-i peşte, dar mai ştiu că ştiuca-i ştiucă.

LĂSAȚI UN MESAJ