9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Povestea tinerei care în numai 2 ani a călătorit în toate țările lumii. Unde i-a plăcut cel mai mult

- Advertisement -

În octombrie 2019, avionul în care se afla Jessica Nabongo, o tânără ugandezo-americană, ateriza în Seychelles, ea devenind atunci membră într-un club foarte restrâns de persoane, clubul celor care au călătorit în fiecare țară din lume. Jessica este și singura persoană de culoare care a reușit să facă asta.

În această călătorie, Jessica, care este influencer de călătorii, a fost însoțită de 28 de persoane, membrii de familie și prieteni, pentru a marca cât mai festiv momentul.

Jessica a făcut 450 de zboruri și peste un milion de mile aeriene, dar a ajuns în toate cele 195 de țări recunoscute de ONU. Experiența a fost obositoare, a făcut peste 170 de zboruri într-un an și spune că a fost aproape de a renunța de mai multe ori, a spus ea pentru CNN Travel.

De atunci, Nabongo a scris o carte, „The Catch Me If You Can”, care detaliază experiențele ei de călătorie din țară în țară. Poveștile se concentrează pe 100 din cele 195 de țări pe care le-a vizitat…https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/vacante/povestea-tinerei-care-in-numai-2-ani-a-calatorit-in-toate-tarile-lumii-unde-i-a-placut-cel-mai-mult-1987669

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.