23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Prefect cu… ‘’chirie’’

Ultimul apartament în care a stat cu chirie un prefect al judetului a fost cel închiriat de Primãria Vaslui lui Paul Todericã. Dat fiind faptul cã acesta l-a cumpãrat, prefectul Szekey va trebui sã-si caute ‘’gazdã’’.

CHIRIAS Pentru prima oarã în istoria judetului, Vasluiul este posibil sã aibã un prefect care va sta cu chirie în orasul Vaslui. Ipoteza de a face naveta în fiecare zi de la Galati la Vaslui pentru Levente Csaba Szekely, viitorul prefect al judetului, cade datoritã distantei. Singura alternativã pentru prefectul maghiar este de a închiria un apartament în municipiul Vaslui.

Viitorul prefect sustinut de UDMR, Levente Csaba Szekely, va sta, cel mai probabil, cu chirie. Negocierile dintre PD-L si UDMR care s-au anuntat la începutul acestei sãptãmâni vizeazã doar posturile de deconcetrate, prefectii fiind deja “bãtuti în cuie”. Cu toate acestea, faptul cã premierul Emil Boc a semnat decretele de numite a tuturor prefectilor în afarã de cel de la Vaslui a aruncat un semn de întrebare si a dat loc la diferite ipoteze pentru situatia din judetul nostru. Pe de altã parte, deputatul PD-L Dan Marian a gãsit, se pare, motiv pentru a initia anumite tratative cu viitorul prefect Szekely cerându-i sã accepte doar postul de susbprefect, iar Ciprian Iftimoaei sã fie în continuare prefect de Vaslui. Ce se va alege din toate aceste miscãri de trupe vom afla, cel mai probabil, în cursul acestei sãptãmâni. Pentru moment, Levente Csaba Szekely, dacã va dori sã fie prefect la VAslui va trebui sã închirieze un apartament. Preturile nu sunt exorbitante în Vaslui, evident pentru un prefect. “Ieri am dat în chirie cu 200 de euro un apartament de 3 camere, exact lângã Prefectura Vaslui. Preturile maxime, pentru un apartament cu 2,3, sau 4 camere cu toate facilitãtile, nu trec de 300 de euro”, a declarat Simona Polak, specialist în tranzactii imobiliare.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here