spot_imgspot_img
spot_img
-1.4 C
Vaslui
09-dec.-2023

Prefectul Vasluiului a blocat activitatea instituției. Și-a luat concediu înainte de a fi demis!

- Advertisement -
Mircea Lăudatu

TENSIUNI… Reprezentații USR PLUS din Vaslui nu pleacă fără scandal din funcțiile publice! Prefectul Marcel Lăudatu a lăsat Prefectura Vaslui în aer. Activitatea este blocată, deoarece acesta nu și-a predat atribuțiile unui succesor, așa cum era normal. Cotidianul Vremea Nouă a publicat deja informația că exact în ziua în care a fost demis, acesta și-a luat trei zile de concediu de odihnă. Este vorba despre zilele de joi, vineri și luni. Așadar, la apariția în Monitorul Oficial a deciziei de destituire, acesta figura “în concendiu”. Cancelaria a demisionat de îndată, însă mai multe documente zac în biroul închis al prefectului. Nu mai vorbim despre ștampilă și sigiliu, fără de care subprefectul care a preluat atribuțiunile nu poate să își exercite mandatul interimar de prefect. Cârcotașii din Prefectură spun că nici măcar mașina de serviciu nu a predat-o.

Notele de fundamentare ale primarilor, prin care cer bani Guvernului, zac în biroul încuiat al prefectului!

Surse din Prefectură spun că în biroul prefectului Marcel Lăudatu stau de peste o săptămână documente foarte importante. Ele ar fi trebuit de urgență la Guvern, fiind vorba despre cererile primarilor, care au fundamentat tot felul de solicitări pentru obținerea de fonduri, necesare funcționării primăriilor, până la sfârșitul anului. Dacă acestea nu ajung de urgență să fie prinse în rectificare, primăriile riscă să intre în faliment. Vremea Nouă a aflat pe surse că aceste documente puteau fi trimise acum 10 zile, însă prefectul Lăudatu le-a cerut “să le studieze și el nițel”. Și de atunci stau închise în birou. Motivul pentru care Marcel Lăudatu și-a luat concediu a fost acela că vrea să își vadă părinții din Ardeal, însă surse informate spun că acesta nu a mai plecat din județ, fiindcă a resimțit brusc o răceală suspectă și îi este frică să nu aibă Covid. Din acest motiv ar fi amânat plecarea. Așadar, fiind în județ, putea veni la Prefectură să predea actele, ștampila și sigiliul, dar nu a vrut. Mircea Gologan l-a sunat personal în acest sens, iar Marcel Lăudatu i-a răspuns sec, că vine marți să predea mandatul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Lasati vrajelile. Daca lipseste seful, cineva semneaza in locul lui. Si pe cerreea de concediu este mentionata acea persoana sau sunr mentionate acele persoane. Asa ca veniti cu ceva mai tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.