28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, promite bază sportivă la Bârlad!

DISCUȚII… Edilul bârlădean, Dumitru Boroș, a purtat discuții cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, pe marginea construirii unei moderne baze sportive la Bârlad.

BLA, BLA, BLA… Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), a efectuat o vizită de lucru și la Primăria Bârlad. Șeful FRF a avut o întrevedere cu primarul orașului, al cărei principal subiect de discuție a fost legat de investițiile în infrastructura sportivă a Bârladului. Timp de mai bine de o oră, edilul bârlădean a purtat discuții cu președintele FRF, Burleanu, pe marginea construirii unei moderne baze sportive la Bârlad.

„Ne concentrăm pe identificarea unei suprafețe de teren pe care să-l alocăm pentru construirea acestui obiectiv. Avem câteva variante în lucru, dar rămâne să ne mai întâlnim pentru a alegerea celei mai bune. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Burleanu pentru deschiderea de care a dat dovadă și suntem convinși că împreună vom putea pune în aplicare acest obiectiv investițional”, a transmis către mass media locală, care n-a fost nici la această întâlnire invitată, primarul Dumitru Boroș.

OPINIE… Se vede că primarul Bârladului, având doi foști ziariști în Biroul de presă, crede că doar aceștia reprezintă tot ce are presa bârlădeană mai „prețios” și nu mai organizează conferințe de presă, ca invitații să nu poată fi „deranjați” de curiozitatea celor care au rămas ziariști și nu au ajuns la ordinele directe ale primarului de Bârlad (încă!) La finalul întâlnirii, președintele Răzvan Burleanu i-a mulțumit primarului Dumitru Boroș pentru implicarea în acest proiect și a dat asigurări că va depune toate eforturile pentru a dezvolta și alte inițiative similare în plan local având în vedere tradiția fotbalistică a Bârladului. Concentrat, vine cam așa: am venit, v-am văzut, v-am plăcut, mai rămâne de făcut! După ce a trecut pandemia, după ce va trece și isteria unui război cu rușii… poate atunci și nici atunci!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here