Presedintele Iohannis, încredere totalã în Ministrul Tãtaru: “Împreunã cu domnul ministru al Sãnãtãtii, vom construi întreaga reformã a sistemului de sãnãtate dupã alegeri”

OBIECTIVE… Presedintele Klaus Iohannis continuã vizitele de lucru, fãcute sãptãmâna aceasta, împreunã cu Ministrul Sãnãtãtii, Dr. Nelu Tãtaru! Dupã ce s-au întâlnit cu voluntarii de la Call Center-ul DSP Bucuresti, luni, 30 decembrie, presedintele Iohannis si Ministrul Tãtaru au fost la Spitalul Universitar de Urgentã Bucuresti. În cuprinsul declaratiilor de presã, fãcute dupã aceastã vizitã, presedintele Klaus Iohannis a fãcut o precizare, care a arãtat cã nu doar în acest moment, presedintele are încredere în modul în care Dr. Nelu Tãtaru conduce Ministerul Sãnãtãtii, dar acesta este creditat de presedintele României si pentru realizarea unei reforme reale în Sãnãtate, dupã alegeri. “Îmi doresc si ca acest exemplu (n.r., Spitalul Universitar de Urgentã) sã fie folosit atunci când, împreunã cu domnul ministru al Sãnãtãtii, vom construi întreaga reformã a sistemului de sãnãtate dupã alegeri”, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

SUSTINERE… Presedintele Klaus Iohannis a avut doar cuvinte de laudã pentru tot ceea ce a gãsit la Spitalul Universitar de Urgentã Bucuresti. “Am vãzut astãzi un spital extraordinar de bine organizat si cu aceastã ocazie, vreau sã îi felicit pe cei doi medici care m-au însotit, domnul manager, doamna director medical si întreg personalul de aici. Un spital care a reusit sã porneascã dintr-o situatie complicatã care a existat aici în luna martie si sã ajungã sã functioneze perfect, cu toate cã în spital sunt si persoane fãrã COVID si persoane cu COVID, au reusit sã separe fluxurile într-un mod remarcabil si spitalul functioneazã acum aproape ca si în conditii fãrã pandemie. Este absolut remarcabil si îmi doresc foarte mult ca acest exemplu sã fie preluat si mai departe, dar îmi doresc si ca acest exemplu sã fie folosit atunci când, împreunã cu domnul ministru al Sãnãtãtii, vom construi întreaga reformã a sistemului de sãnãtate dupã alegeri”, a precizat presedintele României, Klaus Iohannis, în cadrul declaratiei de presã, fãcute la Spitalul Universitar de Urgentã Bucuresti.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ