22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Prestațiile artiștilor basarabeni din prima seară a Zilelor Vasluiului au lăsat fanilor un gust dulce-amar (FOTO, VIDEO)

AȘTEPTĂRI… Prima seară de sărbătoare a orașului Vaslui s-a încheiat, însă artiștii basarabeni au lăsat un gust amar multor vasluieni, care se așteptau la mai mult de la aceștia. Chiar dacă au fost plătiți cu sume cu care poți achiziționa o mică garsonieră, a părut că aceștia au dat peste cap programul spectacolului, intenționat. Irina Rimes a fost cea pentru care spectacolul s-a extins cu o oră, din cauza întârzierii acesteia, iar The Motans au fugit de fani imediat după spectacol. Deși vasluienii i-au cerut în cor un bis, artista nici nu s-a gândit să onoreze dorința publicului nerebdător. Totuși, în realitate lucrurile au stat puțin diferit, după cum au anunțat ulterior organizatorii. Motivul pentru care solista nu a putut intra pe scenă la ora stabilită ar fi fost unul de natură tehnică. La finalul concertului Irina Rimes a acceptat să facă poze cu copiii vasluienilor, chiar dacă doar pentru scurt timp. De asemenea, solistul trupei The Motans ar fi avut o problemă care nu suporta amânare, revenind la scurt timp în întâmpinarea fanilor. Brio Sonores a fost trupa care a susținut eroic un concert de aproape două ore, timp în care a testat și calitatea sonorizării.

Vasluienii s-au bucurat de prestațiile artiștilor basarabeni, au dansat pe ritmurile muzicii și au creat o mare de lumini cu ajutorul telefoanelor mobile, pentru a arăta aprecierea față de aceștia. Irina Rimes a refuzat să mai urce pe scenă pentru încă o piesă, însă a acceptat, până la urmă, să facă poze cu copiii vasluienilor. În timpul spectacolului Irina a făcut și un comentariu ușor ironic, ”În seara asta am înțeles că avem timp, nu ca alte dăți”, în contextul în care artista a urcat pe scenă cu o întârziere de 50 de minute. Totuși, replica putea avea dublă semnificație, deoarece cântăreața urma să interpreteze melodia ”N-avem timp”. Iubitul francez al artistei, David Goldcher, a stat în permanență cu ochii pe Irina și i-a îndrumat fiecare pas. În ceea ce privește trupa The Motans, concertul susținut de aceștia a fost unul plin de peripeții. După spectacol, aceștia au plecat de pe scenă după prezentarea trupei, fără a adresa alte cuvinte fanilor. Formația a fost căutată de iubitorii muzicii acestora, care au dorit să imortalizeze momentul în care The Motans a ajuns la Vaslui. Din păcate, din pricina unui blocaj de comunicare, adevărul din spatele acestui gest nu a fost adus la cunoștința publicului larg.

Și basarabenii din trupa Brio Sonores au avut o prestație impecabilă, fiind la prima apariție pe scena din Vaslui. Vocile puternice ale acestora au pătruns sufletele vasluienilor, iar bărbații au concertat timp de aproape două ore. Repertoriul acestora a fost unul foarte divers,  formația ajungând să cânte chiar și piesa ”Morărița”, poate și din cauză că rămâneau fără alternative. Chiar dacă au susținut un concert de excepție, vasluienii nu s-au putut opri din a se întreba care a fost cauza pentru care aceștia au cântat pentru atât de mult timp. ”Cele patru voci înălțătoare, patru tineri joviali și eleganți, au fost prezenți pentru prima oară la Vaslui, impresionându-și audiența cu un spectacol de neuitat.  Brio Sonores a fost „surpriza perfectă pentru acest eveniment”, organizatorii mizând pe prezența scenică a celor patru muzicieni, pe sunetul puternic, amalgamul de emoție și energie pe care ei sunt în stare să le transmită cu prisosință”, au scris cei de la Consiliul Județean Vaslui, despre prestația formației Brio Sonores.


spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

 1. Irina Rîmeș încă nu este o artistă desăvârșită . Presa din România o ridică în slăvi. Cultura in Romania e nock-out , doar teatrul și ceva filme o mai țin cat de cat pe linia de plutire. Muzica e vai de ea.

 2. Bună dimineața Basarabia” la putere „a cotropit Vasluiul de câtiva ani încoa .Mai sunt și cetățeni care vor Români adevărați unde sunt ardelenii noștri cei care ne făceau să ne simțim cu adevărat românime vibrau inimile în piept când ascultam cântecele noastre patriotice voci puternice de români adevărați îi iîmbogătiti pe ăștia cu banii care i-ați îmbogătit pe ei ați fi ajutat cetățeni care din anumite motive pot ajunge în stradă JOS CU BASARABIA LA PUTERE ROMÂNII

 3. Am ajuns un popor de cacat, cu toate că nu eram chiar asa…Se contrazice lumea mai jos la mesaje…ca a facut poze, ca a întârziat….o cugurva si un prostan, prostanu încălțat, motanul incaltat…vai si amar…e o sărăcie la Vaslui de nu poti iesi din casa….ioc economie, etc.

 4. Pop, orășean cu ifose…

  Dar dumneavoastră din ce urbe fantastică ne scrieți, stimate domnule Pop?
  De ce ar fi pretențiile prea mari la Vaslui? De ce considerați că vasluienii sunt niște țărani ajunși peste noapte orășeni?
  Dragă domnule orășean cu state vechi, „orășean din vremuri imemoriale”, am ferma convingere că vă aflați într-o gravă eroare… Primo: nu consider că a fi țăran este o rușine, din contra, orășenii din toată lumea se hrănesc de pe urma celor pe care unii ca dumneavoastră îi desconsideră;
  Secundo: Vasluiul și vasluienii au o istorie de peste 600 ani, ba încă, această urbe, a fost cândva capitala unei părți a Moldovei, apoi, pentru o bună perioadă, a fost a reședință domnească…
  Poate, considerați că dacă jigniți, vă simțiți împlinit… Vă doresc succes și multe împliniri domnule „orășean”, dumneavoastră, insul autopropulsat- se pare – pe un piedestal, posibil de mucava…

  • Wow…..dar tu de unde ești simandicosule? Mars mai mârlan coclit ca deja ati 8nceput sa săriți calul,jeguri ce sunteți! Atat stiti: sa mușcați de fund pe toți din Vaslui dar uitați sa va priviți pe voi întâi,rapanosilor!

 5. N-am mai văzut articol atât de prost scris
  Începând de la titlu e în contradicție totala cu articolul, contradicții la fiecare fraza.
  Hotărâți-va odată, care-i alba și care e neagra ?

 6. La The Motans nu a fost cerut niciun Bis, oricum avand in vedere ca si ei au pierdut o ora pentru Irina Rimes nu inteleg ce voiati de la ei, deja au stat o ora in plus, sa mai stea inca o ora? :)). Contrar articolului mincinos, eu am poza cu vocalistul de la The Motans, pentru ca au venit si au facut poze cu toti cei care mai erau acolo cand au plecat ei :))

 7. Ar fi putut desigur sa mai lase de la ei și sa mai dea cate un bis, dacă tot Vasluiul le-a adus unele beneficii materiale ( onorariu, cetatenie,etc.). Nu știu de ce a întârziat atât Irina Rîmeș, căci așa o cheamă de fapt, dar e cu siguranță o impolitețe crasă să lași publicul să te aștepte atât! Cine se crede? Când o să umple stadioanele, vânzând bilete fanilor, așa cum fac marii artiști, marile formații, poate atunci să-și permită! Însă atât timp cât vin „la ciupeală” din bani publici ar trebui să le pună clauză în contract, să le mai taie din onorariu. Iar mulțumiri aduse persoanelor publice gen, primar, președinte de CJ nu-si au rostul întrucât aceștia sunt doar administratori ai fondurilor tuturor cetățenilor din oraș ori județ, ca n-or fi plătit costurile din banii proprii.

 8. Asa ne trebuie, sa ne ia în ras rusofonii…acesti tradatori care vin în Romania pentru buletine necesare în europa , alocatii si bani moaca..irina rimes târt. Cantareata sulii…jigodii rusofone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here