Pretul cu care o romanca si-a vandut copilul. Procesul “mizeriei si rusinii” in Franta

O romanca este acuzata de un tribunal din Franta ca si-ar fi vandut copilul, in urma cu sapte ani. Ea ar fi fost ajutata chiar de mama sa, dar si de o femeie care se ocupa de tabara de refugiati in care traiau cele doua.

Politia franceza avea unele informatii inca din 2013 ca o femeie dintr-o tabara de romi din Champs-sur-Marne si-a vandut copilul. Investigatiile ulterioare au scos la iveala faptul ca un bebelus nascut pe 29 mai 2013 a fost vandut unui cuplu care nu putea sa aiba copii. Presa franceza mai noteaza ca anchetatorii au descoperit 15.000 de euro ascunsi intr-un cazan din coliba femeii.

Portalul francez magjournal77.fr prezinta intreaga poveste pe larg. Din start, jurnalistii francezi au ales sa schimbe numele personajelor. Astfel, femeia care si-a vandut copilul a fost “botezata” Ana, iar cei doi tineri care l-au cumparat au fost numiti Melissa si Victor. Din ecuatie mai face parte si Alina, mama tinerei care si-a cedat copilul.

Ce s-a intamplat

In fata procurorului, Alina a spus ca a fost contactata de o femeie, si ea cu origini romane, care ar fi fost, de fapt, intermediara. “Femeia a venit in tabara si mi-a spus ca nu ne putem permite sa avem un copil. Tot ea ne-a anuntat ca un cuplu de francezi ar cumpara un copil”, a declarat Alina. Ea le-a mai spus anchetatorilor si ca s-a razgandit dupa ce a vandut copilul si ca ar fi incercat fara succes sa-l recupereze. … https://ziare.com/social/stiri-sociale/pretul-cu-care-o-romanca-si-a-vandut-copilul-procesul-mizeriei-si-rusinii-in-franta-1646932
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ