Preţurile la benzină şi motorină, în creştere. Avertismentul benzinarilor: „Până la toamnă s-ar putea să ajungem la 7 lei pe litru”

Carburanţii au devenit tot mai mulţi, după ce cotaţiile la benzină şi motorină au crescut cu 6% într-o singură lună. Şoferii resimt cel mai mult acest lucru pentru că vor trebui să scoată din buzunar cel puţin 10 lei în plus pentru un plin de 50 de litri. Mai mult, reprezentanţii benzinarilor susţin că vom ajunge să plătim 7 lei pentru un litru de combustibil de calitate superioară.

În ultima lună, preţurile la benzină şi motorină sunt în continuă creştere. Cel mai ieftin litru de benzină în Capitală este de 5 lei şi 20 de bani, la o staţie de alimentare de pe Şoseaua Alexandriei. La polul opus, cel mai scump litru de benzină se vinde cu 5 lei şi 57 de bani, conform Antena3.

Şi motorina s-a scumpit. În 2020, un litru de diesel costa 5 lei şi 10 bani. Acum, pentru acelaşi combustibil, şoferii plătesc 5,3 lei pe litru. Astfel, un plin ajunge să coste chiar şi cu 10 lei mai mult.

Şoferii sunt cei care resimt cel mai mult creşterea preţului la benzină şi motorină.

„S-au scumpit înfiorător de mult. Au ajuns aproape spre şase lei litrul. Scumpirea e vizibilă, nu sunt câţiva bănuţi.”

„Am luat de dimineaţă, am băgat 10 litri. Nu-mi permit mai mult!”, au mărturisit șoferii, conform sursei citate. …https://www.romaniatv.net/preturile-la-benzina-si-motorina-in-crestere-avertismentul-benzinarilor-pana-la-toamna-s-ar-putea-sa-ajungem-la-7-lei-pe-litru_5335258.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ