Prima zi de lucru a viceprimarului Lucian Braniste: „Privesc cu încredere spre acest nou orizont”

NOU… Liberalul Lucian Braniste si-a început mandatul de viceprimar al municipiului Vaslui. Acesta si-a început ziua fãcând cunostintã cu noii sãi colegii, ca mai apoi sã treacã la treabã. Activitatea sa va avea la bazã, spune noul viceprimar, trei principii care nu pot fi negociate: responsabilitate, profesionalism si transparen. „Le multumesc colegilor din Organizatia Municipalã PNL Vaslui pentru încrederea pe care mi-au arãtat-o. Le multumesc, de asemenea, cetãtenilor municipiului Vaslui, care au ales planul de dezvoltare propus de PNL. Este un program realist, axat pe necesitãti, un program care, dupã ani de tatonãri si experimente, ne oferã o directie de actiune clarã. Împreunã, Primãrie, Consiliu Local si Cetãtean – vom oferi un viitor Vasluiului si vasluienilor!”, a transmis viceprimarul PNL Lucian Braniste.

Inginer de profesie, acesta este constient de responsabilitatea pe care o va avea în urmãtorii patru ani: „este o responsabilitate imensã, pe care am acceptat-o nu ca pe o recompensã venitã “pe linie de partid”, ci ca pe o datorie fatã de cetãtenii municipiului nostru, care si-au pus sperantele în echipa PNL din consiliul Local Vaslui. Privesc cu încredere spre acest nou orizont, nerãbdãtor sã contribui, în aceastã echipã, la implementarea proiectelor PNL care au primit votul de încredere al cetãtenilor la Alegerile Locale din 27 septembrie. Vã asigur cã tot ce vom face în acest mandat va fi în folosul vasluienilor! Însã este foarte important ca Primãria Municipiului Vaslui sã functioneze la capacitate maximã, cu deplina implicare a aparatului propriu, cu atât mai mult cu cât vine iarna iar problemele curente sunt amplificate de pandemia de coronavirus”, a transmis Lucian Braniste.

“Vasluiul trebuie sã devinã un oras deschis pentru investitori”

De asemenea, acesta i-a asigurat pe vasluieni cã, indiferent de pozitiile divergente din Consiliul Local, nu se vor abate de la obiectivele propuse: „Au trecut mai bine de douã luni de la Alegerile Locale, iar asteptãrile cetãtenilor cu privire la activitatea noii echipe din fruntea Primãriei municipiului Vaslui si a noului Consiliu Local sunt foarte mari. Asa cum am promis în campania electoralã, alãturi de celãlalt viceprimar al municipiului Vaslui, Cãtãlin Mândru, reprezentantul Aliantei USR PLUS, voi fi printre oameni! Le voi asculta pãsurile, voi identifica solutii si îi voi informa corect si la timp cu privire la stadiul solutionãrii problemelor lor. Vã asigur cã, indiferent de pozitiile divergente exprimate în cadrul sedintelor de Consiliu Local, indiferent de contestatiile adversarilor nostri politici, suntem aici! PNL si USR PLUS formeazã o echipã solidã si functionalã. În ciuda boicoturilor si politizãrii unor subiecte de interes

public, aritmetica este clarã: 12 va fi întotdeauna mai mare decât 10, iar aceasta este prima garantie cã votul vasluienilor, exprimat la 27 septembrie 2020, va fi respectat! Vasluiul trebuie sã se dezvolte accelerat, pentru cã, asa cum am subliniat în campania electoralã de la alegerile locale, Vasluiul meritã un viitor! Vasluiul trebuie sã devinã un oras deschis pentru investitori, cu alte cuvinte, Vasluiul trebuie sã devinã cu adevãrat un oras european. Trãim si muncim într-un Vaslui în care, iatã, începe sã se poatã! Primãria municipiului Vaslui si Consiliul Local, în special noua majoritate formatã din grupurile PNL si USR PLUS, vor respecta acest angajament”, a transmis viceprimarul Braniste.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, COMANDAT DE PNL VASLUI SI REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL. COD MANDATAR: 11200025..
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ