26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Primăria Iași își face sediu nou pe 4 etaje în centrul orașului. Iată primele schițe ale noului imobil

Primăria Iași își face sediu nou în zona centrală a orașului. Clădirea va fi structurată pe mai multe nivele și va fi ridicată în apropiere de Palatul Roznovanu. Imobilul actual va fi folosit de primar și viceprimari pentru întâlnirile Consiliului Local. Executivul primăriei a schițat planul urbanistic pentru noua investiție.

Funcționarii Primăriei municipiului Iași vor lucra într-un sediu nou. Autoritatea locală a demarat planul urbanistic zonal (PUZ) pentru noul sediu administrativ, clădire care va fi construită în apropiere de Palatul Roznovanu, actuala clădire în care funcționează Primăria. De altfel, clădirea monument istoric de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt va rămâne ca sediu pentru primar și viceprimari și secretarul Consiliului Local, urmând a găzdui doar ședințele de Consiliu Local.

Sediu nou pentru Primăria Iași. Cum arată planul urbanistic?

Înălțimea maximă va fi de 25 metri, clădirea urmând a fi ridicată între strada Maestrul Ion Baciu, strada Sf. Sava și strada Agatha Bârsescu, la o distanță de circa 40 de metri de Palatul Roznovanu…https://www.bzi.ro/primaria-iasi-isi-face-sediu-nou-pe-4-etaje-in-centrul-orasului-iata-primele-schite-ale-noului-imobil-galerie-foto-4463428?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here