spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Primãria Vaslui mai scoate din joben o paranghelie, desi nu era cuprinsã în bugetul pe anul 2022

- Advertisement -

NEINSPIRATI… Nici bine nu s-au terminat Zilele Municipiului Vaslui, cã institutia condusã de Vasile Pavãl se pregãteste sã organizeze o nouã paranghelie. De o amploare mult mai micã, evenimentul va fi organizat, joi, în incinta Teatrului de Varã, cu ocazia sãrbãtorii Nasterii Maicii Domnului. Momentul artistic, care va fi sustinut de orchestra Rapsodia Vasluiului, în fruntea cãreia PSD tocmai si-a instalat un membru de partid, va avea concurentã hãrmãlaia din bâlciul privat, organizat la câtiva metri distantã, pe terenul de fotbal de lângã bazar.

Inventat peste noapte, spectacolul intitulat „Te cântãm, Mãrie” nu a fost bugetat la începutul acestui an, asa cum s-a întâmplat cu celelalte evenimente organizate de Primãria Vaslui. Angajatii acestei institutii spun cã pur si simplu s-au trezit în fata faptului împlinit, decizia de a organiza aceastã manifestare fiind luatã într-un cerc extrem de restrâns. Responsabilã cu distractia si voia bunã va fi orchestra Rapsodia Vasluiului, pe care primarul Vasile Pavãl a adus-o pe calea doritã de el, dupã ce la începutul acestui an a reusit sã se descotoroseascã de fosta conducere. Este stiut faptul cã fostul manager al orchestrei a fost pus pe liber dupã ce a refuzat sã cânte la chermeza organizatã de PSD, de 1 mai. În locul lui a fost pusã Teodora Panainte, o cântãreatã de muzicã popularã si totodatã membrã a Partidului Social Democrat, care se pare cã a înteles mai bine care este menirea acestei orchestre. Locul si momentul ales de Primãria Vaslui sã organizeze acest eveniment este cum nu se poate mai nepotrivit având în vedere cã joi este si apogeul bâlciului. Rãmâne de urmãrit cum cântecele dedicate sãrbãtorii Nasterii Maicii Domnului se vor împãca cu hãrmãlaia din parcul de distractii, organizat la câtiva metri distantã, pe terenul de fotbal de lângã bazar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

 1. Rușine, vremea noua!
  Ce încercați să faceți voi e murdarrrrr și urat.
  Iar jurnalistul asta antibiotic… bolnav, sa îi dea Dumnezeu zile multe. dacă mai are de unde. Dacă nu, măcar sa il ierte.

  • Rar de tot mai este prin presa de azi câte unu care sa ne mai și informeze despre realitate. De pupat funduri toți știu. Adevărul suna prost pentru cei vinovați. Că dacă nu era adevărat sa fiți dvs convinsă că ar fi curs cu dezmințiri la ziar. Asa, toți tac mâlc. Vedeți și singura.

  • Ai să râzi dar ăștia nu sint salariații primariei. Sint plătiți ca artiști după cât cântă. Și nici spălăcita aia care s-a montat în fruntea lor nu este manager. Așa îi place ei să se cheme dar se minte singură și vă minte și pe voi. Copila asta e un fenomen cu un grad de nesimțire cum nu ați mai văzut voi.

 2. Bravo Aurel. A demonstrat și va mai demonstra. Are timp iar edilul nostru este unul cu apucături bune pro occidentale, deschis la nou. De asta a și ținut câțiva ani pe post consilier personal un fost jurnalist gay. E bine ca tinerii noștri, mai ales cei de soi, sa ne arate care e noua ordine mondiala. Le-ai zis-o bine Auerele

 3. Voi vă dați seama cât de sătui am ajuns de mizeria din acest oraș? Așa sătui că ne este greață să mai reacționăm. Ne uităm cu uimire la acest circ ce trebuie să se termine. Mai avem aproape doi ani de îndurat. Doamne ajută!

  • Stai calm. Nu va dura doi ani. Noua stea a culturii vasluiene a fost mai întâi vedeta de videochat și alte asemenea. Înregistrări nașpa cu asta circula deja în draci. Acus steaua politicii de la noi va anunța că se retrage. În plină glorie și aparent fără motiv 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.