2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Primarii de la Negrești, Alexandru Vlahuță, Solești, Drânceni, Vetrișoaia, Berezeni, Dănești, Lipovăț, Todirești și Banca, mesaje de Anul Nou

- Advertisement -

LA MULȚI ANI… Anul 2023 se apropie cu pași repezi. Primarul orașului  Negrești și cei din comunele Alexandru Vlahuță, Solești, Drânceni, Vetrișoaia, Berezeni, Dănești, Lipovăț, Todirești și Banca au transmis, prin intermediul redacției noastre, mesajul de Anul Nou către comunitățile pe care le conduc. Compania de consultanță și proiectare, July Expert Consulting a ținut să fie alături de toți primarii din județ și a susținut proiectul ziarului nostru de a crea o ediție specială numită Vremea sărbătorilor, precum au fost și managerii de la companiile Reiser LDP Bârlad și CUP Bârlad. Nu în ultimul rând, pădurarii de la Direcția Silvică Vaslui au transmis un mesaj specific de Anul Nou, tuturor vasluienilor. Companiile Aquavas si Goscom au trimis, deasemenea mesajul lor de felicitare de Anul Nou vasluienilor.

Cristi Rusu, primarul orașului Negrești, are mari așteptări de la anul 2023

Primarul orașului Negrești face bilanțul anului 2020, chiar în noaptea de Revelion. Iată ce mesaj transmite acesta locuitorilor orașului Negrești: “Provocările anului 2022 au fost multe, dar nu mă plâng. Negreștiul este un oraș care merită orice sacrificiu. Anul 2023, chiar dacă se anunță unul dificil, va fi anul când noi, cei din administrația publică, vom culege ce am semănat de doi ani încoace. Vreau să mulțumesc Consiliului Local pentru echlibrul arătat, dar și Opoziției care ne-a făcut atenți și receptivi la toate problemele comunității. Acum, în prag de Anul Nou, urez tuturor negreștenilor să li se împlinească toate visele și să fie sănătoși! La mulți ani, dragi negreșteni!”, a spus primarul orașului Negrești.

Dintre dealuri, mesajul de Anul Nou al primarului Dănuț Cojocaru pentru comunitatea din Alexandru Vlahuță

Primarul celebrei comune își salută cetățeniii odată cu venirea Noului An: “Din comuna unde s-a născut marele scriitor, Alexandru Vlahuță, vreau să transmit mesajul de prietenie tuturor vasluienilor, iar concetățenilor mei le spun să fie mândri, fiindcă am reușit multe împreună. La ora bilanțului, facem totalul tuturor promisiunilor făcute în 2022 și croim drumul pe care-l avem de urmat în Anul Nou. La mulți ani tuturor locuitorilor din comunitatea noastră!”

Din ținutul vechii familii Rosetti, primărița Mona Bujor transmite concetățenilor din Solești: “La mulți ani!”

Mona Bujor are o urare în seara lui Vasile Sfântu pentru locuitorii din Comunitatea pe care o conduce: “Soleștiul este un ținut de legendă al României. De aici, din palatul lui Sturza, s-a ticluit Unirea Principatelor, iar Peneș Curcanu a sporit popularitatea comunității noastre în Războiul de Independență. Nu trebuie să trăim din amintiri și avem obligația să urmăm visul înaintașilor noștri. Fiecare din noi putem fi un Peneș Curcanu sau o  Elena Cuza. Ne trebuie doar curaj și multă, multă muncă. La mulți tuturor celor din comunitatea noastră legendară a Soleștiului, dar și celor ce poartă numele de Vasile sau Vasilica!”

De pe malul Prutului, primarul Mihai Morărașu și urările de An Nou pentru locuitorii din comuna Drânceni

De la Prut, Mihai Morărașu e pregătit să primească urătorii, dar nu-și uită atribuțiile de primar nici în noaptea de Anul Nou: “Drânceniul, Poarta de Est a județului, dar și a Uniunii Europene, este comuna cu cea mai mare responsabilitate din România. Este locul unde cei care intră în Europa dinspre Orient își formează prima impresie. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, al tuturor locuitorilor din comunitate, să facem comuna mai frumoasă și mai curată. Ca primar, împreună cu Consiliul Local ne străduim să ținem pasul. Anul 2022 a fost unul bun pentru investiții și anul 2023 va fi și mai bun. Trebuie să fim doar uniți! La mulți ani tuturor!”. 

Din comuna celor trei academicieni, primarul Neculai Ciofu îi salută  pe dăneșteni, la cumpăna dintre ani

Din cea mai cosmopolită comună, de unde a văzut lumina zilei biologul Emil Racoviță (1868-1947), medicul de excepție, G.T. Popa (1892-1948) și istoricul Emil Condurachi (1912-1987), primarului Neculai Ciofu îi revine misiunea de a păstra tradiția formării viitoarelor elite ale României. Iată ce mesaj le transmite locuitorilor acestei frumoase comune: “Anul 2022 a fost unul de cumpănă pentru comuna noastră, dar am trecut peste și ne-am mobilizat exemplar pentru a depăși toate neajunsurile. Acum, când mai sunt câteva clipe până la Anul Nou, vreau să mă folosesc de prilej, ca împreună cu Consiliul Local să vă urez: La mulți ani cu sănătate tuturor locuitorilor din comuna Dănești!”.

Una dintre cele mai dedicate firme de consultanță și proiectare din județ, July Expert Consulting este alături de primari și comunitățile pe care le conduc

Prin vocea managerului general, Iulia – Gina Vizinteanu, compania July Expert Consulting transmite tuturor vasluienilor, dar și angajaților din companie, un mesaj cu ocazia sărbătoririi Noului An: „La cumpăna dintre ani, compania July Expert Consulting urează tuturor partenerilor și colaboratorilor un An Nou cu împliniri și realizări în plan personal! Acum, la ceas de bilanț, vreau să le mulțumesc colegilor mei din companie pentru efortul depus, fără de care July Expert Consulting nu ar fi ce este astăzi. La mulți ani!”

Corneliu Stângă, primarul cu cele mai inedite proiecte administrative, își salută în Noul An vetrișoienii

Primarul comunei Vetrișoaia, unul dintre cei mai ambițioși primari de pe Valea Prutului, cu idei și proiecte inedite, își salută micuța comunitate din Vetrișoaia de Anul Nou și transmite un mesaj emoționant tuturor vetrișoienilor: Dumnezeu să vă umple sărbătorile de iarnă și toate zilele din Noul An cu prosperitate și bucurii nemăsurate! La mulți ani în 2023, dragi locuitori ai Vetrișoaiei!” 

Cel mai înțelept primar din județ, fostul deputat Toader Dima, la cumpăna dintre ani, alături de locuitorii din Berezeni

Omul care a salvat singurul CAP din România, după Revoluție, la Berezeni, fost parlamentar, dar și politicianul care precum Kogălniceanu a decis ca la final de carieră să-și pună toate priceperea în slujba comunității natale, Toader Dima, a transmis locuitoilor din comună la final de an mesajul: „Din străbuni, la cumpăna dintre ani, am sărbătorit Noul An cu speranța că recoltele vor fi mai îmbelșugate, iar necazurile ne vor ocoli. 2023 va fi anul unor schimbări radicale în lume, iar noi, cei din administrația locală a Berezeniului, suntem pregătiți să facem față tuturor provocărilor. Așa că, haideți să întâmpinăm cu entuziasm și încredere provocările Anului Nou. La mulți ani, dragi locuitori ai comunei Berezeni!”. 

Alături de cele mai înalte capre din România, primarul Petrică Simiuc transmite tuturor un călduros: La mulți ani!

Todireștiul are cele mai frumoase obiceiuri din județul Vaslui. Cele mai înalte capre, cam cât trei etaje de bloc, umblă peste tot în această perioadă. Petrică Simiuc, primarul comunei are un mesaj adecvat de Anul Nou pentru locuitorii din comunitatea sa: „Todireștiul a devenit cunoscut în România, datorită jocului ”Caprelor pe prăjini”. Să ne mândrim și să prețuim acest obicei străbun, care, iată ne face cunoscuți în lume, în fiecare an, în timpul sărbătorilor de iarnă. Acest dans arată bărbăția, curățenia și determinarea locuitorilor comunei noastre de răzeși ai lui Ștefan cel Mare. Să lăsăm cu limbă de moarte copiilor și nepoților noștri continuitatea acestei tradiții! La mulți ani, dragi todireșteni și ța, ța, ța, căpriță, ța!”

Lipovățul, stațiunea de lângă Vaslui, prin vocea inimosului primar Valerian Hrițcu, salută pe toți vasluienii cu ocazia Noului An

Primar de când lumea la Lipovăț, Valerian Hrițcu, precum un bunic, transmite un mesaj de An Nou tuturor locuitorilor din comuna Lipovăț. În această comună, în această seară, e un Revelion pe cinste. Iată ce le spune acesta la cumpăna dintre ani: “Comuna Lipovăț a devenit, încet, încet, zona rezidențială a Vasluiului. Fiți mândri, dragi concetățeni! Totul s-a făcut grație dumneavoastră, care ați avut înțelepciunea să alegeți în fruntea comunei un Consiliu Local format din oameni destoinici, care iubesc aceste locuri. Acum, în prag de An Nou, când facem bilanțul, pot spune că ne-am atins toate obiectivele. Astăzi, comuna noastră este, și îmi asum când spun acest lucru, o stațiune în coasta Vasluiului. La mulți ani, Lipovăț! La mulți ani tuturor fiilor acestei comunități!”.

Vasile Vânătoru, un primar dedicat comunității sale, transmite locuitorilor din Banca un mesaj plin de înțelesuri de  Anul Nou

De la Banca, experimentatul primar liberal, Vasile Vânătoru are un mesaj special de Anul Nou pentru locuitorii din Banca: „Ultimele zile ale anului 2022 se duc cu toate cele rele. Războiul ne-a sufocat, criza energetică ne-a îngenuncheat, dar ne rămâne speranța de mai bine pentru Anul Nou. În numele Consiliului Local, urez tuturor locuitorilor din comuna Banca, dar și fiilor acestei comunități aflați departe de casă: La mulți ani, cu bucurii și sănătate!”.

Drumarii din Bârlad, de la LDP Reiser și urările de Anul Nou

Prin vocea lui Daniel Buzamăt, compania Reiser LDP Bârlad, transmite bârlădenilor, dar și acționarului majoritar, Consiliul Local Bârlad o urare cu ocazia trecerii în anul 2023: „În Noul An, urăm colaboratorilor și partenerilor noștri, multe realizări și bucurii, chiar dacă criza energetică mondială ne taie elanul de a previziona un an 2023 bun din punct de vedere economic. Bârlădenilor le mulțumim pentru suportul lor constant, cât și patronului nostru, Consiliul Local Municipal Bârlad. Colegilor mei le transmit întreaga mea disponibilitate și bucuria de a lucra în aceeași echipă unită. La mulți ani! 

Pădurarii de la Direcția Silvică Vaslui spun vasluienilor în prag de Nou An: La mulți ani!

Ionel Cătălin Idriceanu, directorul Direcției Silvice Vaslui, este alături de vasluieni la trecerea dintre ani. Iată ce mesaj au pădurarii pentru vasluieni: “Anul 2022 a fost unul în care suprafața pădurilor din administrarea noastră a crescut. Aurul verde sporește în compania noastră. Anul 2023 ne va găsi pe noi, pădurarii, mai uniți și mai hotărâți. Vom proteja pădurea vasluiană și vom planta și mai mulți arbori, dar avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Haideți să refacem cu toții plămânii acestui județ! La mulți ani, vasluieni și nu uitați să ocrotiți pădurea și în anul 2023!” 

Compania de Utilități Publice Bârlad alături de bârlădenii care sărbătoresc Revelionul 2023

Conducerea companiei Utilități Publice Bârlad transmite bârlădenilor un mesaj că vor avea un Revelion pe cinste: “Urăm tuturor bârlădenilor, acum, în pragul Noului An, mult echilibru, cumpătare, dar mai ales voie bună! Întâmpinăm 2023 cu mult entuziasm și vom învinge împreună criza economică care tot ne dă târcoale. Cu sănătate și înțelegere mutăm munții! Sărbători de iarnă în tihnă și să nu uitați că noi, cei din Compania de Utilități Publice, vă asigurăm că veți petrece un Revelion pe cinste, în curățenie și armonie! La mulți ani, bârlădeni!”

Vasluienii felicitați de Anul Nou de Goscom Vaslui

Vasluienii vor întâmpina Anul Nou în Piața Civică, alături de primarul Vasile Pavăl și de membrii Consiliului Local Vaslui. Conducerea Goscom a pregătit un mesaj de Anul Nou pentru vasluieni, cât și promisiune că după Revelion, vor arunca ghinionul anului 2022, la gunoi: “Vestea că întâmpinăm Noul An, 2023, împreună, în Centrul Civic, la o cupă de șampanie, ne umple de bucurie! Să spargem paharele și să alungăm relele anului 2022, în speranța că Noul An va fi unul bun! Noi, cei de la Goscom, vom rămâne ultimii în piață și vom arunca la gunoi tot ghinionul anului vechi. La mulți ani, vasluieni!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Stațiunea de la Lipovăț! Sunteți duși cu pluta? Care stațiune? Dacă un primar toarnă minciuni , voi scrieți mesajul doar ca să luați banii fraierilor ? De ce nu verificati de trei ori, ca profesioniștii? Bani sifonați pe ultima sută de metri, pe mesaje in presa, petarde, artificii și vin fiert! Vreau să mă cazez și eu în stațiunea Lipovăț! Poate la cabana primarului…sau a vandut-o???!!!

  2. Mare dreptate aveți.Păcat de el baiat tânăr.Mare dezmăț la piscina făcută și din bani publici.Ce exemplu dai tinerilor primar nenorocit ce ești?Cuibusor de nebunii, fete tinere, minore in special, alcool țigări și cine știe ce Dzeu se mai întâmpla pe acolo.Poliția doarme in bocanci.

  3. Domnul Cornel Stanga primar de Vetrisoaia ,cine dracu te-a scos în calea noastră bețiv ordinar ce ești, ne-ai făcut comuna de ras panarama ce ești, dute la piscina ta și racolează minore ca asta faci nenorocitule, (ptr cine u știe)m-ai ai curajul sa îți afișezi fața de bețiv prin ziare ,tu nu vezi ce oribil arăți .Dute sa nu m-ai auzim de tine în veci bețivule lasa-ne comuna în pace

  4. Hopaaa!Primarul de la Vetrisoaia?
    Da avem primar la Vetrisoaia?A, da , avem, Corneliu Stanga se numește.Vreți sa știți câte ceva despre el, nu ce scrie presa, ca ăștia sunt plătiți, de la bugetul local bineînțeles .Primarul de la Vetrisoaia un bețiv notoriu, un ratat un drogat,un mare tupeist.Din cinci zile lucrătoare nu l găsești doua zile doar dacă ești norocos.Dar el are programul pe invers, ziua doarme noaptea desfășoară activități, dracu știe ce face. Bai nesimtitule , când vine ziua de salarii și bagi in buzunar o poala de bani, nu te macină conștiința?

  5. Ța, ța, ța… capriță, ța!…… ar fi un mesaj perfect la cumpăna dintre ani din partea lui Simiuc pentru Mona Bujor. Asa, ca sa perpetuam traditia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.