Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost ARESTAT

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv, marti, de Curtea de Apel Bacau, dupa ce procurorii DNA solicitasera acest lucru intrucat edilul a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar

Primarul Romeo Stavarache a fost arestat preventiv, pentru 30 zile, pentru luare de mita. De asemenea, magistratii Curtii de Apel Bacau au emis mandate de arestare preventiva si pe numele lui Liviu Cenusa si al lui Liviu Goian, cercetati in acelasi dosar.

Procurorii DNA au solicitat, marti, Curtii de Apel Bacau arestarea preventiva a primarului Bacaului, Romeo Stavarache, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita, dupa ce acesta a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

“Exista suspiciuni ca inculpatul Romeo Stavarache a incalcat masura obligativitatii de a nu lua legatura cu ceilalti inculpati din dosar, iar in consecinta procurorii au solicitat in instanta inlocuirea masurii de control judiciar dispusa de instanta cu cea a arestului preventiv”, declara, marti, pentruMEDIAFAX purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan.

De altfel, si pentru ceilalti doi inculpati din acest dosar – varul lui Romeo Stavarache, Liviu Cenusa, si Liviu Goian, patronul unui post local de televiziune, – procurorii au solicitat inlocuirea cercetarii sub control judiciar cu arestarea preventiva.

Detalii: http://www.9am.ro/stiri/Politica/260099/primarul-bacaului-romeo-stavarache-a-fost-arestat.html#ixzz36DTpnK6F
Follow us: @9AM on Twitter9AM.ro on Facebook
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ