9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Primarul Bârladului, luat în colimator de bârlădeni pentru haosul rutier produs în oraș! (FOTO)

- Advertisement -

ANUNȚ CU BUCLUC… După ce ieri, 7 iulie, în Bârlad a fost un haos general privind circulația rutieră, iar locuitorii de pe strada Vasile Pârvan au fost stresați ore întregi de claxoanele infernale ale șoferilor, fără ca polițiștii să intervină pentru fluidizarea traficului, astăzi, 8 iulie au venit și scuzele de rigoare! Primăria Bârlad a fost cea care a considerat că trebuie să aibă o reacție în acest sens, deși erau așteptate și câteva “impresii” din partea Secției Drumuri Naționale (SDN) Bârlad. Reprezentații Drumurilor Naționale au notificat însă Primăria municipiului Bârlad că, având în vedere repararea podului de la km 73^614 metri (podul peste Pârâul Simila) prin frezare și așternere mixturi asfaltice, urmate de înlocuirea rosturilor (foarte degradate), timpul de execuție al lucrării se va întinde pe cinci, maximum șase zile. Lucrările se vor desfășura etapizat și sunt de importanță majoră, întrucât degradarea podului prezintă pericol pentru siguranța circulației rutiere și creează disconfort participanților la trafic. De menționat că segmentul pe care se intervine se află pe raza UAT Zorleni și este în administrarea CNAIR. Executantul lucrării și Primăria Municipiului Bârlad mulțumesc pentru înțelegere și își cer scuze pentru eventualul disconfort creat. Scuzele pentru deraj au venit deci a doua zi după ce acesta s-a produs, dar primarul a dat dispoziție să fie postate pe pagina Primăriei Bârlad, în speranța ca lumea va înțelege că nu era vina lui ci, ca de obicei, a altuia, adică a SDN Bârlad. Dar nu a scăpat de nervii bârlădenilor, care l-au luat în colimator, comentariile de pe pagina primăriei fiind extrem de acide. Vi le prezentăm:

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII

 1. Bai Dekantoare să știi că a greși este omenește dar a persista in greșeală înseamnă PROSTIE!

 2. Concluzie idiioata.Concluzoe de om fara nici un Dumnzeu..Pierde vara care n.a facut nimic in viata lui.Pe asemenea lepre nu trebuie sa le iei in seama.Trebuiesc ocolite mai tare ca pe niste kkti !
  Asa primar,asa gospodar,Barladul,nu a avut niciodata.A facut si face cat toti primarii la un loc in ultimii 33 ani
  De asta le sta asa tare in gat leprelor de doi bani
  De asta si de mai multe:invidie,oftica,prost crescuti,neamuri de traista,neamuri proaste,gica contra.etc.!

 3. Asta se întâmplă atunci când niste incompetenți numiți politic iau decizii. Și mai ales atunci când nu plătesc pentru prostia sau reaua lor voința. Să băgăm la cap și sa votam în cunoștință de cauză in 2024.

 4. Nesimtit esti tu si nramul tau.Tu faci jocurile jogodoilor cararo le sta tare,tare in gat exceptionalul peimar,dnul Boros.Asa gospodar Barladul nu a avut niciodata.Asa ca:Hai sictir !

  • Daca Bouros e la fel de gospodar precum esti tu invatat se explica dezastrul din Barlad! Invata sa scrii si sa te exprimi si dupa aceea exprima opinii nespalatule! Lumea moare inecata in praf, pietre, santuri, noroi si noxe si tu ii dai cu unul aflat vremelnic pe la Primarie!

 5. Mai usor ,lingailor de serviciu,ai primarului!Voi il ligusiti ptr ca aveti interese meschine, nu ca-l iubiti!Este imposibil sa tolerezi lipsa totala de management si de notiuni elementare de organizare de santier,care au ca efect bulversarea circulatiei,in acest oras!

 6. Bravo dle.Ai punctat fff bine.Fituica Vremea noua,subordonara clanului Tataru,nu stie ce sa mai scormoneasca impotriva celui mai bun primar al Barladullui.Efectiv aceasta fituica face jocurile ordinare celor carora le sta.n gat dnul primar.Pacat ca se mai gasrsc scursuri care pun botul la mizeriile inventate de Cezara et compania !

 7. Toti idiotii isi dau cu parerea in fituica subordonata lui Tataru si gasca lui carora le sta.n gat bravul si destoinicul primar al Barladului,dnul Boros.Asa primar Barladul nu a avut niciodata.Tocmai de asta si de mai multe,sunt samante rautacioase,adevarate neamuri de traista,care nu stiu ce sa mai inventeze impotriva celui care tace si face.Felicitari primarului Boros,sub administratia lui Barladul va deveni ceea ce merita.Orasul fanion al judetulu.
  RESPECT D.LE PROMAR.DUMITRU BOROS !

 8. Esti un nesimțit mai primare , ne ai bagat in mocirla ne omori atata afacerile cat si pe noi, o sa ziceți ca altfel nu se poate , ba se poate du te si vizitează Vasluiul ca e la ga noi si vezi cum se lucreaza, de fapt ai facut si blocuri anl, si centura esti un incompetent ne omori da suntem si noi prosti ca vedem si tăcem ca de fiecare data ! Bravo Bouroșu

  • Ești doar un tâmpit! Cu siguranță nu ai făcut nimic în viața ta,in afara de a manca rahat. Când se face-e rău,când nu se face-e rău. După mintea ta și a besinoasei de Cezara,și seceta se datorează primarului? Și,că sa ți răspund,Vasluiul a fost blocat ani verzi pt a se reface infrastructura! Tâmpitule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.