2.3 C
Vaslui
30-nov.-2022

Primarul Constantinescu, în pragul nebuniei!

- Advertisement -

ISTERIE Constantin Constantinescu a fãcut ieri acuzatii grave la adresa unui om de afaceri din Bârlad, Daniel Andrei, patronul de la restaurantul „Poienita” din Grãdina Publicã. El l-a acuzat pe acesta cã a „defrisat ca un criminal” peste 1000 de metri pãtrati de pãdure, de pe terenul lui, proprietate personalã, din spatele restaurantului, purtând toatã presa localã dupã el si amenintându-l pe Daniel Andrei cu amendã maximã. Culmea este cã acesta a arãtat cã nu a tãiat niciun copac, cã n-a fãcut altceva decât sã curete terenul, pentru a nivela, a pune pãmânt si apoi gazon, pregãtindu-l pentru amenajarea unui loc de joacã! „Dacã îsi face campanie pe spinarea mea, se însealã, îl voi da în judecatã!”, a spus Daniel Andrei, negând vehement acuzatiile primarului.

În cadrul conferintei de presã organizatã ieri la Primãria Bârlad, Constantin Constantinescu, edilul sef al orasului a invitat presa localã la o „plimbare” cu microbuzul, în Grãdina Publicã din Bârlad, pentru a arãta opiniei publice cum „un patron celebru din oras si-a permis sã decapiteze un teren din Grãdina Publicã, unde el este proprietar si sã înceapã probabil niste tigãnii”, a spus primarul. Zis si fãcut! Cu toatã presa dupã el, primarul Titi s-a prezentat pe terenul respectiv, din spatele restaurantului „Poienita”, teren apartinând lui Daniel Andrei, consilier judetean PSD, aflat acum la cel de-al treilea mandat. Si s-a dezlãntuit total. „Terenul acesta l-a luat Daniel Andrei în schimbul unui teren la Tigãnie, la capãtul orasului, pe vremea lui Juverdeanu. El este proprietar acum aici! Se vede cã au fost scosi copacii, fãrã sã spunã, într-o noapte, într-o zi, el stie! Nu stiu ce face aici, bazin de înot, magazii, magazioaie! Puteam sã-i dau amendã un miliard, dar el o va contesta probabil, cã e de meserie cotestatar! Criminal! El a crezut cã, probabil cu spagã, îmi dã si mie vreo 20 de milioane si gata, merge! Dar nu-i asa, mãi! Vii tu si distrugi o grãdinã lãsatã mostenire nouã! Juverdeanu a fãcut cea mai mare prostie din viata lui si uite ce-si permite sã facã! Vor veni vineri cei de la Mediu sã îi aplice si ei o amendã serioasã. Este de neiertat, într-o judecatã dreaptã ar trebui sã i se ia terenul tot! Eu l-am apreciat cã a fãcut crâsma asta, dar sã te extinzi tu în modul acesta este de neiertat. Eu l-as muta din România pentru brutalitatea asta a lui; îti dai seama ce criminal? Aici erau numai copaci!”, a spus primarul Constatinescu, plimbându-se nervos pe terenul respectiv.

Consilierul Daniel Andrei neagã vehement acuzatiile primarului!

La fata locului a venit si cel „acuzat” de primar, Daniel Andrei. Acesta s-a arãtat uimit de acuzatiile aduse de primarul Titi precizând cã el n-a tãiat niciun copac! Doar si-a fãcut curãtenie pe terenul care îi apartine, pentru cã vrea sã punã acolo gazon! „Dumnealui îsi face campanie electoralã pe spinarea noastrã? Sã fie serios, sã-si rezolve problemele din orasul acesta cã e plin de gropi, asta nu vede? Nu este niciun copac tãiat, nu este altceva decât gunoiul strâns si adus pãmânt ca sã-l împrãstiem, sã facem curat, cã ne umplem de sobolani aici! Nu trebuie sã ne facem curat pe terenul nostru? Nu se face nicio constructie, nimic aici! Terenul este al nostru si nu am tãiat niciun copac! Nu este nicio rãdãcinã de copac tãiat aici! Ce copaci tãiati a vãzut el? Am curãtat, am strâns gunoiul, cã e Grãdina Publicã aici, ce Dumnezeu nu întelege? Vom nivela terenul, punem gazon si douã-trei plante, sã fie elegant. Nu s-a tãiat niciun copac, repet! Face o întreagã discutie pentru nimic! Noi avem totul legal, n-am deranjat deloc pe nimeni! Dacã mã amendeazã, vom contesta în instantã, dar deocamdatã noi ne-am fãcut doar curat aici si nu am primit nicio amendã!”, a spus Daniel Andrei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

25 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.