Primarul Cristi Rusu, anunt de mare interes despre spitalul din Negresti: “a fost introdus pe lista sintezã a subprogramului

NOUTÃTI… Vesti bune pentru negresteni. Primarul Cristi Rusu a anuntat ieri cã a primit un rãspuns de la Compania Nationalã de Investitii (CNI) în ceea ce priveste reabilitarea spitalului orãsenesc. Potrivit acestuia, “obiectivul de investitii <Reabilitare, modernizare si dotare Spital Orãsenesc Negresti> a fost introdus pe lista sintezã a subprogramului <Unitãti Sanitare> aprobatã prin ordinul M.L.P.D.A nr. 141/11.02.2021. Finantarea obiectivului se va face în functie de alocãrile bugetare viitoare. Este încã un pas important pentru a realiza ceea ce ne dorim cu totii, cetãtenii din Negresti si din zonele limitrofe. Prima adresã transmisã la CNI, la o sãptãmânã dupã preluarea mandatului a fost pentru Spitalul Orãsenesc. Nu e usor si nu se face nimic peste noapte dar trebuie sã muncim si sã credem pânã la final cã se poate”, a anuntat primarul Negrestiului.
2 COMENTARII

  1. Astea sunt abureli!
    Nu se va redeschide niciodata acest spital, pentru ca actualul cadrul legislativ ce reglementeaza activitatea unitatilor spitalicesti este total modificat.
    In paralel, fac o trimitere si la demersul lui Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, care are in vedere inchiderea de spitale finantate de la bugetul de stat.
    A-bu-re-li!

LĂSAȚI UN MESAJ