spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Primarul din Reșița si-a cumpărat teren de 240.000 de euro în Zanzibar. „După 7 ani de primărie, să nu mai văd pe nimeni”

- Advertisement -

Primarul din Reșița, Ioan Popa, și-a cumpărat un teren de 2.400 de metri pătrați în Zanzibar, o insulă din largul coastelor Africii, și vrea să își construiască acolo „o căsuță cu două apartamente”. El spune că se duce tocmai la capătul lumii pentru că, la finalul mandatului, nu mai vrea să vadă pe nimeni.

Mulți visează la o casă în paradisul exotic din mijlocul Oceanului Indian. Pentru primarul din Reșița, însă, visul devine realitate.  „Nu vreau să fac nimic în Zanzibar, mi-am luat un teren unde vreau să fac o căsuță cu două apartamente. Atât! O casă pasivă, e soare, pun panouri fotovoltaice, e vânt. Vreau o casă tipică, clasică, din zona respectivă, care să se autosusțină”, spune edilul, potrivit G4media.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/edilul-din-romania-care-si-a-luat-teren-de-240-000-de-euro-intr-un-paradis-tropical-dupa-7-ani-de-primarie-sa-nu-mai-vad-pe-nimeni-2498365

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.