Primarul Dumitru Boroș și conducerea PNL Bârlad au depus coroane pentru eroii neamului de Ziua Armatei Române (FOTO)

CINSTE LOR… Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș și conducerea PNL din localitate au depus astăzi, de Ziua Armatei Române, coroane de flori la Monumentul Eroilor Neamului din zona Cerbul de Aur și la Monumetul Eroilor din interiorul Cimitirului „Eternitatea”. Cu această ocazie, primarul Boroș a transmis și un mesaj către militarii din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „Genaral Alexandru TELL” din Bârlad cât și tuturor militarilor români din teatrul de operațiuni unde sunt în misiuni internaționale, reprezentând România cu cinste și onoare. Menționăm că, din cauza pandemiei, toți militarii din țară sărbătoresc această importantă zi dedicată lor, în cadrul garnizoanelor, pentru limitarea infectărilor cu noul coronavirus.

„Dragi Apărători ai Patriei,

Mă adresez, astăzi, Dumneavoastră, în numele bârlădenilor, cu ocazia Zilei Armatei Române.

Este o onoare, dar și o mândrie, pentru fiecare dintre noi să avem, la Bârlad, o Garnizoană-etalon a Forțelor Terestre Române. Respectul și admirația noastră, dragi militari, pentru rezultatele excepționale pe care Garnizoana Bârlad le-a avut, datorită curajului exemplar, în timpul misiunilor internaționale! Momentul 25 octombrie, pecetluit prin Decretul 381, din 01 octombrie 1959, este unul cu o uriașă valoare națională și chiar de referință pentru cei care poartă cu onoare uniforma militară. Să cinstim cu toții această zi, așa cum se cuvine, alături de militarii care acum sunt urmașii vitejilor ostași ale căror fapte de arme au întregit acest neam, această națiune. Să nu îi uităm nicicând pe eroii patriei noastre și să ne plecăm capetele în semn de respect în fața tuturor celor care au îmbrăcat și încă mai îmbracă haina militară, purtând în suflet adevăratul devotament față de Patrie și Popor. Cu ocazia Zilei Armatei Române – o sărbătoare a întregii națiuni – urez tuturor militarilor și familiilor acestora un călduros „La mulți ani!” și mult succes în activitatea profesională.

La Mulți Ani, Armata Română! La Mulți Ani, România! Cu deosebit respect, primarul Municipiului Bârlad, Av. Dumitru Boroș”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ