10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, trimis în judecată într-un dosar de corupţie. Ce acuzaţii îi aduce DNA

- Advertisement -

Primarul Iaşului, Mihai Chirica şi alte trei persoane, precum şi administratorul unei societăţi au fost trimişi în judecată de către DNA.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a mai multor inculpaţi, printre care şi primarul Iaşului, Mihai Chirica.

În sarcina lui Mihai Chirica s-au reţinut infracţiunile de complicitate la fals intelectual şi complicitate la abuz în serviciu. De asemenea, în dosar se regăseşte şi Vasile Harabagiu, la data faptelor viceprimar al municipiului Iaşi, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de fals intelectual şi abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut, pentru sine sau pentru altul, un folos necuvenit.

În acelaşi dosar se află şi Anca Brânduşescu, arhitect şef al municipiului Iaşi şi şefă a Direcţiei de Arhitectură şi Urbanism, în sarcina căreia s-au reţinut infracţiunile de fals intelectual şi abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut, pentru sine sau pentru altul, un folos necuvenit. Pentru abuz în serviciu va fi judecată şi Mariana Popa, registrator la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Iaşi.

Citeste mai mult: adev.ro/rf0aqn

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.