5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

Primarul iubãret Poede, dat dispãrut! (facsimil)

- Advertisement -

MISTERELE DOAMNEI MARICICA

DRAGOASTE NEBUNÃ Dupã ce a fost prins în flagrant delict, în pielea goalã, deasupra doamnei Marcela Costin, primarul Gheorghe Poede a dispãrut. Nimeni nu l-a mai vãzut de vineri, atunci când sotul Marcelei i-a gãsit pe cei doi amorezi în bucãtãria de varã, în timpul actului sexual. De altfel, vestea aventurii amoroase a primarului nu a surprins pe nimeni. Toti sãtenii stiu cã acesta este un armãsar de rasã! Este pentru prima datã, însã, când a fost suprins în direct. Probabil, din cauza vârstei, nu mai este asa de agil!

Pentru oamenii din comuna Poienesti, vestea cã primarul Ghoerghe Poede a fost gãsit în pielea goalã lângã o doamnã onorabilã nu a fost o surprizã. Acesta este celebru în sat pentru escapadele amoroase. “De ce credeti cã l-a pãrãsit sotia, dupã mai bine de 30 de ani de cãsnicie, de prea mult bine, sau pentru cã se sãturase de aventurile actualului primar? A divortat de Poede anul trecut, si i-a luat si casã, si tot. Primarul locuieste într-un bordei la marginea satului, nu are nici mãcar toaletã, stã mai mult pe la bãieti. La câte femei s-a dat, si câte familii a stricat, nici nu mai are curajul sã meargã pe jos prin comunã, doar cu masina primãriei, ca nu cumva sã-l ia la întrebãri vreun gospodar!, ne-a declarat un localnic.

Rusinea supremã!

Ieri, toti functionarii de la Primãria Poienesti au citit cotidianul Vremea Nouã, în care apare pe prima paginã primarul si amanta. În plus, un ziar a fost agãtat si la poarta bordeiului în care locuieste primarul. Acesta a rãmas acolo pentru cã primarul nu a mai venit acasã. “Nu stim pe unde umblã. Sigur nu e în comunã pentru altfel s-ar fi dus vestea. Probabil, îi este rusine si asteaptã sã uite lumea ce s-a întâmplat”, ne-a declarat un localnic.

Scrisoare deschisã pentru sotia care l-a înselat

Sotul Marcelei, Ionicã Costin a scris o scrisoare pentru sotia sa. Dat fiind faptul cã aceasta a pãrãsit cãminul conjugal, dupã ce a fost surprinsã în pielea goalã cu primarul, sotul a insista sã facem publicã scrisoarea sa cãtre sotia trãdãtoare:

“Dragã Marcela, te rog sã ît iei tot ce crezi tu dar în satul ãsta nu mai stai. Îti las descuiat 2 zile. Nu încerca sã faci ce vrei tu. Viata ta este în mâinile mele. Sã-ti iei adio de la viatã. Te rog sã pãstezi scrisoarea asta pentru ca sã o vadã bãietii tãi la înmormântare pentru ca am sã ti-o pun în loc de icoanã pe chepul tãu.Te rog sã faci sã pleci unde te duce mintea, nu la p… lui Sâcu. Îti multumesc cã ai fost pentru râs”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.