25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Primul interviu acordat de Alec Baldwin de la tragedia de pe platoul „Rust”. Actorul susţine că nu a apăsat pe trăgaci

Într-un promo pentru primul interviu acordat de actor în faţa camerei de la tragedie, Alec Baldwin susţine că nu a apăsat pe trăgaciul armei care a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.

În primul interviu acordat de Baldwin de la tragedie, prezentatorul George Stephanopoulos îi cere actorului să confirme că nu era în scenariu ca trăgaciul să fie apăsat. „Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci”, spune Baldwin. Stephanopoulos confirmă: „Deci nu aţi apăsat niciodată pe trăgaci?”, la care Baldwin răspunde: „Nu, nu, nu. Nu aş îndrepta niciodată o armă spre cineva şi nu aş apăsa pe trăgaci. Niciodată”.

Stephanopoulos l-a descris pe Baldwin, în vârstă de 63 de ani, ca fiind „devastat”, dar „foarte sincer” şi „deschis”, într-o discuţie despre interviu la emisiunea Good Morning America, miercuri dimineaţa. Actorul „a răspuns la fiecare întrebare” şi a discutat despre Hutchins, despre întâlnirea cu familia ei şi despre ceea ce s-a întâmplat pe platoul de filmare în acea zi, din perspectiva sa, conform jurnalistului.

Întrebat cum crede că a ajuns un glonţ real în pistol, care trebuia să fie încărcat cu gloanţe oarbe sau cartuşe false, Baldwin a spus că nu are „nicio idee”. De asemenea, Baldwin i-a răspuns fără echivoc lui Stephanopoulos că împuşcătura accidentală a fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat

Citeste mai mult: adev.ro/r3gtgr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here