4.5 C
Vaslui
31-mart.-2023

Primul serial românesc care a intrat în top 10 Netflix. „Am vrut să fac filmul ăsta de când eram mic”

- Advertisement -

După ce trilogia de filme „Pup-o, mă!” s-a bucurat de un succes fulminant în cinematografele românești, devenind unul dintre cele mai iubite și populare producții recente ale cinematografiei românești, producătorii Alin Panc şi Vpru Săndel au dat lovitura din nou, de data aceasta pe Netflix. Serialul cu același nume, produs de ei, este primul serial românesc care a fost în Top 10 al celor mai populare titluri recomandate de Netflix.

Veștile bune continuă pentru pentru fanii seriei de filme de comedie „Pup-o, mă!”. După succesul răsunător înregistrat în cinematografele din România, producătorul Alin Panc, cel care dă viață îndrăgitului personajul Țică, vine cu o veste extraordinară.

„Serialul «Pup-o, mă!» este primul serial românesc care a intrat în Top 10 Netflix, unde a fost la un moment dat și pe locul 4. A stat cel puțin două săptămâni în acest clasament. Este o mare bucurie pentru noi”, a spus Alin Panc, în exclusivitate pentru Click! Succesul acesta este cu atât mai impresionant cu cât Netflix este cea mai populară platformă de streaming din lume, iar pentru a intra în astfel de clasamente producțiile trebuie să adune foarte mulţi telespectatori. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/primul-serial-romanesc-care-a-intrat-in-top-10-2250467.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.