9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Problema locurilor de parcare, tot mai acută. Foarte multe maşini sunt ridicate zilnic în Iași

- Advertisement -

Zilnic, în municipiul Iaşi, foarte mulţi şoferi se trezesc cu surprize când se întorc la locul în care şi-au parcat maşinile. Acest lucru se întâmplă deoarece poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei ridică zilnic foarte multe autoturisme care nu sunt parcate regulamentar.

Chiar dacă mulţi şoferi susţin că acest lucru se întâmplă din cauza lipsei locurilor de parcare, autorităţile afirmă că, de cele mai multe ori, este vorba despre comoditatea oamenilor, care aleg să încurce traficul rutier sau pietonii pentru a parca mai aproape de destinaţie.

„Zilnic, în Iaşi, ridicăm autoturisme. Nu este o activitate plăcută dar este necesară. În funcţie de distanţa de la locul ridicării maşinii până la sediu, pute ridica chiar şi 15 maşini într-o singură zi. Totodată, depinde şi de cât de dificil sunt de ridicat autoturismele”, a precizat pentru Adevărul Liviu Zanfirescu, director general al Poliţiei Locale Iaşihttps://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/problema-locurilor-de-parcare-tot-mai-acuta-2237787.html

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.